ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τραγικό τέλος για νεαρό σέντερ που έπαιζε στην Ισπανία

Ο Βραζιλιάνος σέντερ σκοτώθηκε σε τροχαίο, βυθίζοντας στη θλίψη τους οικείους του.

Τραγικό τέλος για νεαρό σέντερ που έπαιζε στην Ισπανία

Ο Βραζιλιάνος σέντερ, Μάικλ Ουτσέντου που ανήκε στην Ομπραντόιρο και πέρσι έπαιξε δανεικός στη Λα Κορούνια, σκοτώθηκε σε δυστύχημα με μηχανοκίνητο σκάφος σε θάλασσα του βόρειου Σάο Πάουλο. Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στις τάξεις της ομάδας της Γαλικίας, που μετέφερε τα τραγικά νέα για τον θάνατο του παίκτη, σε ηλικία μόλις 21 ετών. Ο Ουτσέντου ήταν διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Βραζιλίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.