ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτα οι Κουρμπέλης – Ινσούα και ύστερα οι υπόλοιποι

Το πλάνο του Νίκου Νταμπίζα, όσον αφορά τα συμβόλαια που λήγουν το επόμενο καλοκαίρι.

Πρώτα οι Κουρμπέλης - Ινσούα και ύστερα οι υπόλοιποι

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής από την Αρκαδία αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς του πράσινου ρόστερ, έχοντας μάλιστα και το περιβραχιόνιο ανά χείρας. Ο Κουρμπέλης ετοιμάζεται, όπως και οι συμπαίκτες του, για μια απαιτητική σεζόν, αλλά εκτός των άλλων, αναμένεται σύντομα να μπει σε κύκλο διαπραγματεύσεων με τον Παναθηναϊκό, ούτως ώστε να βρεθεί η τομή για το νέο του συμβόλαιο.

Ο Νίκος Νταμπίζας γνωρίζει καλά πως η περίπτωσή του απαιτεί ιδιαίτερους χειρισμούς, καθώς οι σύλλογοι από το εξωτερικό καραδοκούν και το ενδιαφέρον για τον διεθνή αμυντικό χαφ δεν έχει ατονίσει. Σύμφωνα μάλιστα με τη LiveSport, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει θέσει την περίπτωση του Κουρμπέλη, αλλά και εκείνη του Ινσούα στις προτεραιότητές του.

Ο Νταμπίζας επιθυμεί να υπάρξει αίσιο τέλος, στις υποθέσεις των δύο προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών. Οι δυο τους δεν αποτελούν ιδιαίτερα εύκολες περιπτώσεις και χρειάζονται περισσότερη δουλειά από την πλευρά του «τριφυλλιού», ευελπιστώντας πως σύντομα θα βρεθεί η «χρυσή τομή» με αμφότερους, ώστε μετά να ξεκινήσουν επαφές με τους υπόλοιπους. Όταν διευθετηθούν τα θέματα Κουρμπέλη και Ινσούα, ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει τον σχεδιασμό του, ανοίγοντας κύκλο επαφών με τρεις ακόμη παίκτες. Τους Ματίας Γιόχανσον, Σωκράτη Διούδη και Χρήστο Δώνη

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.