Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής από την Αρκαδία αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς του πράσινου ρόστερ, έχοντας μάλιστα και το περιβραχιόνιο ανά χείρας. Ο Κουρμπέλης ετοιμάζεται, όπως και οι συμπαίκτες του, για μια απαιτητική σεζόν, αλλά εκτός των άλλων, αναμένεται σύντομα να μπει σε κύκλο διαπραγματεύσεων με τον Παναθηναϊκό, ούτως ώστε να βρεθεί η τομή για το νέο του συμβόλαιο.

Ο Νίκος Νταμπίζας γνωρίζει καλά πως η περίπτωσή του απαιτεί ιδιαίτερους χειρισμούς, καθώς οι σύλλογοι από το εξωτερικό καραδοκούν και το ενδιαφέρον για τον διεθνή αμυντικό χαφ δεν έχει ατονίσει. Σύμφωνα μάλιστα με τη LiveSport, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει θέσει την περίπτωση του Κουρμπέλη, αλλά και εκείνη του Ινσούα στις προτεραιότητές του.

Ο Νταμπίζας επιθυμεί να υπάρξει αίσιο τέλος, στις υποθέσεις των δύο προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών. Οι δυο τους δεν αποτελούν ιδιαίτερα εύκολες περιπτώσεις και χρειάζονται περισσότερη δουλειά από την πλευρά του «τριφυλλιού», ευελπιστώντας πως σύντομα θα βρεθεί η «χρυσή τομή» με αμφότερους, ώστε μετά να ξεκινήσουν επαφές με τους υπόλοιπους. Όταν διευθετηθούν τα θέματα Κουρμπέλη και Ινσούα, ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει τον σχεδιασμό του, ανοίγοντας κύκλο επαφών με τρεις ακόμη παίκτες. Τους Ματίας Γιόχανσον, Σωκράτη Διούδη και Χρήστο Δώνη

➡️ Γράψε το σχόλιο σου