ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέλει να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό ο Ζέκα

Ο Κάρλος Ζέκα επιθυμεί να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και να κλείσει την καριέρα του εδώ.

Θέλει να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό ο Ζέκα

Μπορεί να αγωνίζεται στην Κοπεγχάγη, αλλά η Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός παραμένουν στην καρδιά του. Ο λόγος για τον Κάρλος Ζέκα, ο οποίος, σύμφωνα με τη LiveSport, έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στο τριφύλλι για να κλείσει την καριέρα του.

Το συμβόλαιο του Ζέκα με τον σύλλογο από τη Δανία ολοκληρώνεται το 2021, όταν ο Πορτογάλος θα είναι 33 ετών και ελπίζει, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα, να κάνει come back στους πράσινους, ώστε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του ως παίκτης του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια να ζήσει μόνιμα στην Ελλάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.