ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Παίρνει το Μουντομπάσκετ η Ισπανία! (video)

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Παίρνει το Μουντομπάσκετ η Ισπανία! (video)

Το κουπόνι πάμε στοίχημα της Κυριακής (15/09) είναι γεμάτο με σημαντικές αναμετρήσεις! Το Betarades.gr έχει εντοπίσει ξανά δυνατές προτάσεις στοιχήματος. Στοιχηματικά μας απασχολούν αγώνες από την Πρέμιερ Λιγκ αλλά και το ισπανικό πρωτάθλημα. Φυσικά, η προσοχή στρέφεται και στο μπάσκετ. Ο τελικός του Μουντομπάσκετ βγάζει σημείο. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε το ΟΠΑΠ Κουπόνι αναλυτικά, με ειδοποιήσεις για ματς που σας ενδιαφέρουν. Ας περάσουμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Ανώτερη η Άρσεναλ

Μεταφερόμαστε στην Πρέμιερ Λιγκ, και στον αγώνα της Γουότφορντ με την Άρσεναλ, στην έδρα της πρώτης. Πρόκειται για την πέμπτη αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος. Το φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, δεν είναι άλλο από τους «Κανονιέρηδες».

Η Γουότφορντ δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά στη σεζόν. Σε αντίθεση με πέρσι, έχει μείνει ήδη πίσω, αν και είναι νωρίς. Μετράει τρεις ήττες και μια ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Δηλαδή, ακόμα αγνοεί τη χαρά της νίκης. Οι γηπεδούχοι άλλαξαν προπονητή, με τον Κίκε Φλόρες να αναλαμβάνει. Ωστόσο, δύσκολα θα προλάβει να παρουσιάσει από σήμερα κάτι διαφορετικό. Η Γουότφορντ έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα ματς και μάλλον αυτό θα συνεχιστεί και απόψε.

Η Άρσεναλ από την άλλη, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής. Προέρχεται από το 2-2 με την Τότεναμ και γενικά είναι εξαιρετική στην επίθεση. Στην άμυνα έχει τα θέματά της, όμως μπορεί να τα διορθώσει σταδιακά. Έχει πάρει τον αέρα της Γουότφορντ και μπορεί και σήμερα να την κερδίσει. Είναι άλλωστε ανώτερη ποιοτικά.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη, κάτι που φαίνεται και από τις αποδόσεις. Θεωρούμε ότι η Άρσεναλ θα πάρει τους τρεις βαθμούς, εύκολα ή δύσκολα. Πάμε με το «διπλό» στο 2.05.

Κερδίζει η Θέλτα

Στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της La Liga, η Θέλτα υποδέχεται τη Γρανάδα. Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον ματς, ειδικά από στοιχηματικής άποψης. Το «Μπαλαίδος» θα έχει λογικά πολύ κόσμο, καθώς η Θέλτα έχει… φτιάξει τους οπαδούς της.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να αφήσουν πίσω την περσινή εφιαλτική χρονιά. Στόχος τους φέτος είναι να εξασφαλίσουν γρήγορα την παραμονή στην κατηγορία, και να κοιτάξουν πιο ψηλά. Έχουν στο ρόστερ τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Σάντι Μίνα και Ιάγο Άσπας, έχουν τη δυνατότητα να… τρομοκρατήσουν την αντίπαλη άμυνα. Η Θέλτα έμεινε όρθια απέναντι στη Σεβίλλη (1-1) και σήμερα πάει για τη νίκη.

Η Γρανάδα από την άλλη, προέρχεται από σπουδαίο αποτέλεσμα. Κέρδισε με 0-3 την Εσπανιόλ, και η ψυχολογία της ανέβηκα. Παρόλα αυτά, δεν παύει να έχει τα προβλήματά της. Ειδικά στα μετόπισθεν, οι φιλοξενούμενοι δύσκολα κρατάνε το μηδέν. Σήμερα δοκιμάζονται σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα.

Η Θέλτα είναι καλύτερη ομάδα και έχει τα φόντα να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Πιστεύουμε ότι οι γηπεδούχοι θα εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες της Γρανάδα και θα ποντάρουμε στον «άσο», σε απόδοση 1.90.

Το σηκώνει η Ισπανία

Από το ποδόσφαιρο στο μπάσκετ και φυσικά στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Αργεντινή κοντράρεται με την Ισπανία για την κούπα του πρωταθλητή κόσμου. Το παιχνίδι έχει φαβορί, κάτι που αποδεικνύεται και από τις αποδόσεις των bookmakers.

Η Αργεντινή έχει καταπλήξει τους πάντες με την πορεία της στη διοργάνωση. Στον ημιτελικό έπαιξε ξανά τρομερό μπάσκετ και υπέταξε τη Γαλλία. Έχει σε τρομερή κατάσταση τον Λουίς Σκόλα, που κάνει τα πάντα στο παρκέ. Τον βοηθούν σημαντικά και οι υπόλοιποι παίκτες, και κυρίως ο Καμπάτσο. Η Αργεντινή μπορεί να μην έχει το πιο ποιοτικό ρόστερ του τουρνουά, αλλά έχει καταφέρει ήδη να κάνει την υπέρβαση.

Η Ισπανία με τη σειρά της, είναι αήττητη στη διοργάνωση. Είδε τον αποκλεισμό με τα μάτια της στον ημιτελικό με την Αυστραλία, αλλά αποδείχθηκε επτάψυχη. Ο Σκαριόλο διαχειρίζεται εξαιρετικούς παίκτες, όπως ο Ρούμπιο, ο Ρούντι Φερνάντεθ, ο Γιουλ, ο Γκασόλ, και άλλοι πολλοί. Οι Ισπανοί είναι έμπειροι σε τέτοιες καταστάσεις και αυτό τους δίνει πλεονέκτημα.

Ο τελικός αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν πολύ τον τίτλο. Ωστόσο, η Ισπανία καθαρά αγωνιστικά είναι ανώτερη. Προβλέπουμε ότι οι Ισπανοί θα πάρουν τη νίκη, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. «Διπλό» σε απόδοση 1.62.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...