ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θέλει να γίνει ο… έβδομος

Ο Νικ Καλάθης θα έχει την ευκαιρία του.

Θέλει να γίνει ο... έβδομος

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα το Λαύριο εκτός έδρας (17:00) για τη δεύτερη αγωνιστική της Basket League, με τον Νικ Καλάθη να έχει “χρυσή” ευκαιρία για να “σπάσει” το φράγμα των 2.000 πόντων στο πρωτάθλημα.

Ο Νικ απέχει 10 πόντους από ένα επίτευγμα το οποίο το έχουν φτάσει στο παρελθόν άλλοι έξι καλαθοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, έτοιμοι για να φτάσουν τους 400 πόντους στην κατηγορία, είναι ο Ντεσόν Τόμας και ο Γιώργος Παπαγιάννης. Ο Αμερικανός φόργουορντ χρειάζεται δύο και ο Έλληνας σέντερ έξι πόντους.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 29.341 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.