ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από τον Κωνστάντο ενημερώθηκαν οι παίκτες για την απομάκρυνση Νταμπίζα – Ξαφνιάστηκε ο Δώνης

Ο Κώστα Κωνστάντος ενημέρωσε παίκτες και τεχνικό τιμ πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης για την απομάκρυνση Νταμπίζα. Έκπληκτοι έμειναν όλοι στο άκουσμα της είδησης.

Από τον Κωνστάντο ενημερώθηκαν οι παίκτες για την απομάκρυνση Νταμπίζα - Ξαφνιάστηκε ο Δώνης

Σαν… βόμβα έσκασε η απομάκρυνση Νταμπίζα από τον Παναθηναϊκό.

Τόσο οι παίκτες όσο και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ ενημερώθηκαν για την απόφαση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, λίγο πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Κωνστάντος τους μάζεψε άπαντες και τους ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Νίκου Νταμπίζα.

Τόσο οι παίκτες όσο και ο Γιώργος Δώνης ξαφνιάστηκαν, μιας και ήταν κάτι που δεν περίμεναν να ακούσουν. Μάλιστα ο Γιώργος Δώνης ενημερώθηκε λίγο αργότερα, μιας και την ώρα που μίλαγε ο Κωνστάντος έδινε συνέντευξη στο συνδρομητικό κανάλι.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.759 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, μίλησε στους παίκτες μετά το άκουσμα της αποχώρησης του Νταμπίζα και τους τόνισε ότι η ομάδα δεν πρέπει να επηρεαστεί αγωνιστικά απ΄αυτό και ότι φυσικά άπαντες πρέπει να έχουν μόνο στο μυαλό τους τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.