ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανατροπή: Χατζηγιοβάνης τριετίας

Οι πράσινοι έφτασαν σε προφορική συμφωνία με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη για επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών για τρία ακόμη χρόνια.

Ανατροπή: Χατζηγιοβάνης τριετίας | panathinaikos24.gr

Ανατροπή στην υπόθεση Χατζηγιοβάνη στον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι έφτασαν σε προφορική συμφωνία με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη για ανανέωση του συμβολαίου του για τρία ακόμη χρόνια.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έριξε τις απαιτήσεις του και έτσι έδειξε ότι θέλει να μείνει στο τριφύλλι. Η εξέλιξη αυτή έγινε μόλις λίγες ώρες μετά την απομάκρυνση του Νίκου Νταμπίζα . Είναι πολύ πιθανό η ιστορία με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη να αποτέλεσε έναν από τους λόγους για τους οποίους ο μεγαλομέτοχος αποφάσισε να τον απομακρύνει. Οι πράσινοι δεν ήθελαν να χάσουν τον παίκτη και όσο ήταν ο Νταμπίζας στον Παναθηναϊκό αυτό θα γινόταν, μιας και δεν μπορούσε να επέλθει συμφωνία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από χθες το Panathinaikos24.gr και ο Βασίλης Μοιρώτσος μέσα από το Blog του είχε προαναγγείλει την εξέλιξη αυτή.

Οι υπογραφές των νέων συμβολαίων αναμένεται να… πέσουν όταν επιστρέψει ο μανατζερ του νεαρού ποδοσφαιριστή από το εξωτερικό.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

READ MORE

close