ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τζόνσον: «Ήρθαν και έβαλαν τα σουτ»

Στην αποτελεσματικότητα των παικτών της Άλμπα στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού, εστίασε ο Αμερικανός του Παναθηναϊκού, Γουέσλι Τζόνσον.

Τζόνσον: «Ήρθαν και έβαλαν τα σουτ»

Ο Γουέσλι Τζόνσον τόνισε ότι οι παίκτες της Άλμπα Βερολίνου έβαλαν τα μεγάλα σουτ και για αυτό πήραν τη νίκη στο ΟΑΚΑ, ενώ οι «πράσινοι» άφησαν το ματς να τους φύγει…

Η δήλωση:

«Ήρθαν και έβαλαν σουτ. Αυτό είναι ένα από αυτά που έκαναν. Ήταν μία μάχη στο τέλος. Μπορώ να πω ότι έβγαλαν plays στα κρίσιμα λεπτά. Αφήσαμε το ματς να μας φύγει»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.