ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Εξετάζει τη λύση Πρίφτη!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Δημήτρη Πρίφτη της Ούνιξ Καζάν.

Παναθηναϊκός: Εξετάζει τη λύση Πρίφτη!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Δημήτρη Πρίφτη της Ούνιξ Καζάν.

Ο Έλληνας προπονητής έχει συμβόλαιο με τη ρωσική ομάδα, αλλά θα ήθελε πολύ να δουλέψει στο τριφύλλι. Οι πληροφορίες του panathinaikos24.gr αναφέρουν ότι ο Πρίφτης είναι  ψηλά στη λίστα, με τις πιθανότητες να αποτελέσει τον επόμενο προπονητή να είναι αρκετές, αν ο ίδιος αποχωρήσει από την Ούνιξ.

Φυσικά, όπως σας γράψαμε και σε προηγούμενο κείμενο, δεν… παίζει μόνος του, αφού υπάρχει κι άλλα ονόματα, όπως του Ρικ Πιτίνο, το οποίο, πάντως, παρουσιάζει κάποιες δυσκολίες, λόγω Εθνικής.

«Ο δολοφόνος με τη βίβλο»: Το πρόωρο τέλος του μπόμπερ που παραλίγο να στερήσει απ’ τον ΠΑΟ το πρώτο του ευρωπαϊκό σε
«Ο δολοφόνος με τη βίβλο»: Το πρόωρο τέλος του μπόμπερ που παραλίγο να στερήσει απ’ τον ΠΑΟ το πρώτο του ευρωπαϊκό σε 23.343 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.