ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Τη νίκη για να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία – Σας χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας

Η Μαρία Οικονομίδου, μέσα από το blog της στο Panathinaikos24.gr, τονίζει ότι οι πράσινες θέλουν τη νίκη ενώ καλεί και τον κόσμο να στηρίξει για άλλη μία φορά την ομάδα στο κλειστό του Αγίου Θωμά σήμερα.

Τη νίκη για να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία - Σας χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας

Η Μαρία Οικονομίδου, μέσα από το blog της στο Panathinaikos24.gr, τονίζει ότι οι πράσινες θέλουν τη νίκη ενώ καλεί και τον κόσμο να στηρίξει για άλλη μία φορά την ομάδα στο κλειστό του Αγίου Θωμά σήμερα.

«Καλημέρα σας,

Την προηγούμενη εβδομάδα πήραμε μία σημαντική νίκη επί του Αίαντα Ευόσμου. Ήταν ένα ματς που έκρυβε παγίδες αλλά μείναμε συγκεντρωμένες και κατακτήσαμε τους τρεις βαθμούς. Η νίκη αυτή συνδυάστηκε με μία αρκετά καλή εμφάνιση κάτι που μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενες και μας δίνει κουράγιο και ώθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Σήμερα δίνουμε μία κρίσιμη και συνάμα δύσκολη αναμέτρηση στο κλειστό του Αγίου Θωμά κόντρα στον Α.0 Θήρας στις 19:00. Θέλουμε την παρουσία όλων σας στο κλειστό του Αμαρουσίου γι΄ άλλη μία φορά, γιατί με την βοήθεια σας μπορούμε να αποδώσουμε ακόμα καλύτερα. Το ματς είναι αρκετά δύσκολο, μιας και ο Α.Ο Θήρας έχει μία αρκετά καλή ομάδα. Η νίκη και οι 3 βαθμοί είναι ο στόχος μας και θα κάνουμε τα πάντα για να την πετύχουμε.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα,

Μαρία Οικονομίδου.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ