ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σπανούλης: «Ο Παναθηναϊκός ήξερε να νικά αλλά εγώ ήθελα να είμαι με το αουτσάιντερ»

Ο Βασίλης Σπανούλης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα χρόνια που πέρασε στον Παναθηναϊκό αλλά και στη σχέση του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Σπανούλης: «Ο Παναθηναϊκός ήξερε να νικά αλλά εγώ ήθελα να είμαι με το αουτσάιντερ»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο  site Sportklub :

Για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό του Ομπράντοβιτς: «Πρέπει να αρπάζεις τις ευκαιρίες που σου εμφανίζονται στη ζωής σου και στην καριέρα σου, όπως την ευκαιρία να δουλέψεις με καλούς προπονητές. Ο Ομπράντοβιτς ήταν ένας από αυτούς. Ήμουν μέρος της ομάδας του, μου άρεσει να δουλεύω μαζί του. Είμαι ευγνώμων και χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του».

Για το τι δεν πήγε καλά στο ΝΒΑ: «Ήταν μια καλή εμπειρία για μένα ως άνθρωπο, αλλά μία κακή εμπειρία μπασκετικά. Δεν ήμουν στη σωστή ομάδα την σωστή στιγμή. Ήθελα να πάω στο ΝΒΑ να ζήσω το παιδικό μου όνειρο. Όταν είδα ότι τα πράγματα δεν ήταν όπως τα φανταζόμουν, αποφάσισα να γυρίσω στην Ευρώπη

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.871 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν υπήρχε καλή συνεννόηση με τον προπονητή. Υπήρχε διαφωνία για το ρόλο μου, το χρόνο συμμετοχής. Ο προπονητής δεν με ήξερε καθόλου. Αποφάσισα να μιλήσω με τον GM για την παρανόηση. Το πιο σημαντικό πράγμα για τους Ευρωπαίους είναι να δουλεύουν με προπονητές που τους πιστεύουν».

Για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό το 2007: «Ήταν απόφασή μου, αν και είχα πολλές προτάσεις. Όπως έχω πει, ο Παναθηναϊκός ήταν μια καλή ομάδα με καλό προπονητή, μια ομάδα που ήξερε να νικά. Εγώ ήθελα να είμαι σε μια ομάδα αουτσάιντερ με θέληση για νίκες. Αυτή η ομάδα ήταν ο Ολυμπιακός. Για πολλούς λόγους δεν συνέβη τότε, αλλά επέστρεψα στον Παναθηναϊκό».

Για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακο: «Το μόνο που ξέρω είναι ότι μάλλον ήταν καρμικό να καταλήξω στον Ολυμπιακό. Σε πολλές περιπτώσεις με ήθελε η ομάδα. Μια ομάδα που δεν είχε κατακτήσει τίποτα για 15 χρόνια, με ζήτησε. Ήταν μεγάλη η πρόκληση και το κίνητρο να κάνω κάτι σπουδαίο με αυτή.

Για μένα ο Ολυμπιακός είναι πια οικογένεια, το πεπρωμένο μου. Είναι ευλογία όσα έχω καταφέρει με την ομάδα. Ήξερα σε τι κατάσταση ήρθα. Ποτέ δεν ήθελα να είμαι στον ομάδα με τα μεγαλύτερα ονόματα, στο φαβορί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.