ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ατάκα που θα συζητηθεί από Ράις: «Ίσως αυτή να είναι η τελευταία μου σεζόν»

Δήλωση - βόμβα από τον Τάιρις Ράις!

Ατάκα που θα συζητηθεί από Ράις: «Ίσως αυτή να είναι η τελευταία μου σεζόν»

Συγκεκριμένα, ο Ράις παραχώρησε συνέντευξη στην «Boston Herald» και ρωτήθηκε για το μέλλον του, με αφορμή το γεγονός πως ο γιος του, Ασόν, θα ξεκινήσει να φοιτά σε high school των ΗΠΑ από τη νέα σεζόν.

«Θα μπορούσα να παίξω άλλα δυο-τρία χρόνια, αλλά σκέφτομαι ότι ίσως αυτή είναι η τελευταία μου σεζόν. Θα δούμε. Ο γιος μου θα φοιτήσει στο high school. Θα είναι στο Χιούστον και θα δούμε τι θέλει να κάνει. Θέλω να περάσω χρόνο μαζί του και να του αφιερώσω όλο τον χρόνο μου και την προσοχή μου. Είναι τα πιο σημαντικά χρόνια για ένα παιδί αυτά»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ