ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Πολύ κοντά στον «μπόμπερ» Ράουτινς ο Παναθηναϊκός

Ο Άντι Ράουτινς είναι ο... εκλεκτός του Ρικ Πιτίνο για την περιφέρεια του «τριφυλλιού» και οι «πράσινοι» βρίσκονται μια ανάσα από το να τον αποκτήσουν από τη Μπασάκσεχιρ

Πολύ κοντά στον «μπόμπερ» Ράουτινς ο Παναθηναϊκός

Πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί μια μεταγραφή που μπορεί να δώσει πολλά στην ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Ρικ Πιτίνο και οι συνεργάτες του το τελευταίο διάστημα έψαχναν εξονυχιστικά την αγορά για να βρουν τον παίκτη που θα ταιριάξει στο προφίλ του «τριφυλλιού» και θα μπορέσει να δώσει λύσεις και στις δύο πλευρές της του γηπέδου. Και τελικά ο Αμερικανός Hall of Famer κατέληξε στον Άντι Ράουτινς.

Ο παίκτης αγωνίζεται στην Μπαχτσεσεχίρ και το τριφύλλι είναι πολύ κοντά στο να τον κάνει δικό του, βάζοντας έναν ικανότατο σουτέρ τριών πόντων στο ρόστερ του. Μπορεί να παίξει τόσο σαν shooting guard όσο και ως small forward.

Είναι 33 ετών και έχει παίξει στο παρελθόν σε Σκάιλαινερς, Βαρέζε,  Γκαζιαντέπ, Μπάνβιτ και Μπαχτσεσεχίρ.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 53.004 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ράουτινς συμμετείχε στο draft του 2010 όπου και επιλέχθηκε στο Νο38 από τους Νικς, καταγράφοντας 5 συμμετοχές στο ΝΒΑ. Έκτοτε, ακολούθησε πορεία στην G-League αλλά και η ευρωπαϊκή του περιπέτεια, με τον 33χρονο να έχει φορέσει τις φανέλες των Αλικάντε, Γκαζιαντέπ, Μπάνβιτ αλλά και της Μπασακσεχίρ υπό τις οδηγίες του Στέφανου Δέδα

Πέρυσι στο BCL με τη φανέλα της Μπάνβιτ σούταρε με 40.4% τρίποντα, ενώ κόντρα την ΑΕΚ έκανε μεγάλο ματς, ευστοχώντας σε 7 τρίποντα.

Επιπλέον μέτρησε 9.9 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ μέσο όρο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...