ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διάστρεμμα ο Μπουζούκης, με τους Νάγκι και Ανουάρ στην Ξάνθη

Χωρίς τον τιμωρημένο Δημήτρη Κουρμπέλη και τον τραυματία Γιάννη Μπουζούκη, αλλά με τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του θα ταξιδέψει στην Ξάνθη ο Παναθηναϊκός.

Διάστρεμμα ο Μπουζούκης, με τους Νάγκι και Ανουάρ στην Ξάνθη

Χωρίς τον τιμωρημένο Δημήτρη Κουρμπέλη και τον τραυματία Γιάννη Μπουζούκη, αλλά με τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του θα ταξιδέψει στην Ξάνθη ο Παναθηναϊκός.

Σχετικά με τον τραυματισμό του Μπουζούκη, η διάγνωση έδειξε ότι έχει υποστεί ελαφρύ διάστρεμμα, από την χθεσινή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ. Έτσι δεν θα μπορέσει να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για το ματς κόντρα στην Ξάνθη. Ωστόσο θα γίνει αγώνας δρόμου για να προλάβει την επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση των «πρασίνων» κόντρα στον Ατρόμητο την προσεχή Τετάρτη (22/01).

Από εκεί και έπειτα, απόντας από το ματς με του Ακρίτες στα Πηγάδια θα είναι ο αρχηγός Δημήτρης Κουρμπέλης λόγω τιμωρίας (πήρε κόκκινη κάρτα στο ματς με τον ΠΑΣ), ενώ για τους Μακέντα, Χρ. Δώνη και Γιόχανσον δεν τίθεται καν θέμα απουσίας τους, καθώς στη σημερινή προπόνηση ήταν πολύ καλύτερα.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.089 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στα θετικά για την προετοιμασία κόντρα στην Ξάνθη, ο Γιώργος Δώνης μπορεί να υπολογίζει κανονικά και τον νεοαποκτηθέντα Ανουάρ, που έχει δείξει ότι είναι σε πολύ καλό επίπεδο προετοιμασίας και αναμένεται να πάρει και φανέλα βασικού. Στην αποστολή της ομάδας θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα και ο έτερος νεοαποκτηθέντας, Ντομινίκ Νάγκι, που αν το επιτρέψουν οι συνθήκες θα «γράψει» και αυτός τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.