ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εδώ θα δείτε το Λάρισα – Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός μετά το σερί νικών και την εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, θέλει να εκμεταλλευτεί την καλή αγωνιστική κατάστασή την οποία βρίσκεται και να φύγει με το διπλό από την έδρα της Λάρισας.

Εδώ θα δείτε το Λάρισα - Παναθηναϊκός

Οι Γιάννης Μπουζούκης και Κώστας Αποστολάκης επέστρεψαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού, αφού ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν. Εκτός αποστολής όπως είναι φυσιολογικό βρίσκεται ο Γιασίν Αγιούμπ που θα χρειαστεί περίπου είκοσι ημέρες για να ενσωματωθεί πλήρως στις απαιτήσεις της ομάδας, καθώς και ο τιμωρημένος Εμάνουελ Ινσούα και ο τραυματίας Ζοάο Νούνες.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Χριστογεώργος, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Πούγγουρας, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Νάγκι, Ανουάρ, Μακέντα, Περέρα, Καμπετσής.

Το παιχνίδι, το οποίο θα ξεκινήσει στις 19.30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.244 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...