ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επέστρεψαν στη βάση και στις προπονήσεις (Pic)

Στο γήπεδο για προπόνηση μετέβη η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκό μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Επέστρεψαν στη βάση και στις προπονήσεις (Pic)

Στο γήπεδο για προπόνηση μετέβη η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκό μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο μετά την επιστροφή τους από τη Βαλένθια, κατευθύνθηκαν στο ΟΑΚΑ για προπόνηση, με τον Ρικ Πιτίνο να εκθειάζει τους παίκτες του, μετά από την ταλαιπωρία του ταξιδιού.

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός προπονητής των «πρασίνων» είδε τους Μήτογλου, Ράουτινς, Γουάιλι, Παπαγιάννης, Μπέντιλ και Βουγιούκας να πηγαίνουν κατευθείαν για προπόνηση, αναγνωρίζοντας τους πως δεν πρέπει να τους καταβάλλει αρνητικά η ήττα από τη Βαλένθια στην Ισπανία.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.657 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είχαμε ένα ταξίδι επτά ωρών ύστερα από μια σκληρή ήττα. Ο Ίαν, ο PG, ο Μπεν, ο Τζέικομπ, ο Ντίνος και ο Άντι επέστρεψαν στο ΟΑΚΑ για μια εξαιρετική προπόνηση βελτίωσης. Σπουδαία προσήλωση παιδιά»!, ανέφερε ο Πιτίνο στο twitter.

Αναλυτικά το μήνυμα του Πιτίνο στο twitter:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...