Την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός σου σε χρειάζεται. Την Τετάρτη παίρνεις το πράσινο κασκόλ και ανηφορίζεις για το ΟΑΚΑ. Ακόμη κι εσύ που δεν έχεις πάρει ακόμα την απόφαση. Μην το σκέφτεσαι. Η μεγάλη σου αγάπη είναι μια. Δεν είναι κανένας παράγοντας, καμία διοίκηση, κανένα πρόσωπο. Είναι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!

Σήκω από τη θέση σου, πάρε το εισιτήριό σου, πάρε την παρέα σου και μπες ξανά στην κερκίδα. Φώναξε, στήριξε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και του Δώνη, άφησε τα… λαρύγγια σου στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Την Τετάρτη, όλοι οι δρόμοι πρέπει να οδηγούν στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Παναθηναϊκός δίνει το δυσκολότερο παιχνίδι του και παίζει μια πρόκριση απέναντι στον ΠΑΟΚ, απέναντι σε αυτόν που κάνει αυτά που πολεμούσε και πάει να πάρει τα σκήπτρα του παρασκηνίου. Μην ξεχνάς τι έγινε στην Τούμπα, μην ξεχνάς τι έγινε στο περίφημο ματς του Κύζα, μην ξεχνάς την “προδοσία” του πρόσφατου παρελθόντος.

Την Τετάρτη, ξυπνάς το πρωί με ανυπομονησία για να πας στο γήπεδο. Αύριο, ξεσηκώνεις τον κόσμο και τον πείθεις να έρθει κι αυτός στο ΟΑΚΑ. Αύριο, πρέπει να φανεί ξεκάθαρα ότι… “δύναμή σου είναι οι οπαδοί σου”. Αύριο, πρέπει να φτιαχτεί ατμόσφαιρα από τα παλιά.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου