ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Σαν σήμερα πρωταθλητής στον ανώμαλο δρόμο

Το πρωτάθλημα Ελλάδας στον ανώμαλο δρόμο, πανηγύριζε μια μέρα σαν σήμερα το 1930 ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Σαν σήμερα πρωταθλητής στον ανώμαλο δρόμο

Η σημαία του «τριφυλλιού» σηκώθηκε ψηλότερα από όλες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του ανωμάλου δρόμου που έγινε σαν σήμερα το 1930 και ο Σύλλογος δεν λησμονεί την συγκεκριμένη στιγμή.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός έγιναν στο Παναθηναϊκό Στάδιο σε μια απόσταση 9 χιλιομέτρων και ο Παναθηναϊκός αναδείχτηκε πρωταθλητής, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ηρακλή.

Ο Χρύσανθος Τσουκαλάς κατέλαβε τη δεύτερη θέση με χρόνο 26.49.0  ενώ ο Χρήστος Σάρρας ήταν πέμπτος. Ακόμα σε υψηλή θέση τερμάτισε και ο Ράμμος, με τα καλά πλασαρίσματα των πράσινων αθλητών να χαρίζουν στον σύλλογο τη κορυφή.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.