ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα μεταγραφικά “θέλω” του Τσάβι Ρόκα και οι κατευθύνσεις στους ατζέντηδες

Ο Τσάβι Ρόκα σχεδιάζει τον Παναθηναϊκό της νέας περιόδου και εκφράζει τις επιθυμίες του στις συζητήσεις που κάνει με τους μάνατζερ.

Τα μεταγραφικά

Ο Τσάβι Ρόκα σχεδιάζει τον Παναθηναϊκό της νέας περιόδου και εκφράζει τις επιθυμίες του στις συζητήσεις που κάνει με τους μάνατζερ.

Ο τεχνικός διευθυντής του “τριφυλλιού” βρίσκεται στην πατρίδα του για να είναι κοντά στην οικογένειά του και ταυτόχρονα δουλεύει για την επόμενη μέρα της ομάδας. Μπορεί τα πάντα να είναι στάσιμα και ουσιαστικές διαπραγματεύσεις να μην μπορούν να γίνουν, όμως ο Ρόκα σχεδιάζει κάποια πράγματα και είναι σε επαφές με ατζέντηδες, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος όταν θα επανέλθει η κανονικότητα.

Φυσικά, προτεραιότητα αποτελεί να ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Γιώργο Δώνη, αλλά και να προχωρήσουν οι ανανεώσεις, όπως και τα θέματα των παικτών που θα αποχωρήσουν, είτε γιατί λήγουν τα συμβόλαιά του, είτε γιατί τελειώνει ο δανεισμός.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 12.986 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εκεί και πέρα, ο Ρόκα είναι ξεκάθαρος σε αυτά που λέει στους ατζέντηδες οι οποίοι τον πλησιάζουν για να μάθουν τις προθέσεις του Παναθηναϊκού ενόψει καλοκαιριού. Σε ένα θεωρητικό επίπεδο, διότι τα πάντα θα εξαρτηθούν από το τι θα γίνει σύντομα με το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και τις οικονομικές του επιπτώσεις, ο Ρόκα τονίζει ότι θα αποκτηθούν μόνο ελεύθεροι παίκτες.

Το ύψος συμβολαίων θα κυμαίνεται μεταξύ 200.000 και 300.000 ευρώ και οι στόχοι στις θέσεις είναι δυο ακραίοι μπακ (αν δεν υπάρξει ανατροπή στα θέματα Γιόχανσον, Ινσούα), δυο κεντρικά χαφ, δυο εξτρέμ και ένας επιθετικός αν πουληθεί ο Μακέντα. Στο πλάνο, επίσης, ήταν και η απόκτηση ενός δεύτερου τερματοφύλακα, αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις ίσως αυτό να μην προχωρήσει για να μην επιβαρυνθεί περισσότερο το μπάτζετ με μεταγραφή που δεν είναι προτεραιότητα. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι θα επιστρέψει ο Εμμανουηλίδης από τον Πανιώνιο, ενισχύοντας τη μεσοεπιθετική λειτουργία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.