Επικαιρότητα

Νέα μεγάλη αύξηση των θανάτων από κορωνοϊό στη Βρετανία

Νέα μεγάλη αύξηση των θανάτων από κορωνοϊό στη Βρετανία

Κατά 866 αυξήθηκαν οι νοσηλευόμενοι για Covid-19 ασθενείς στην Αγγλία των οποίων ο θάνατος καταγράφηκε το τελευταίο 24ωρο.

Νέα μεγάλη αύξηση των θανάτων από κορωνοϊό στο Ην. Βασίλειο. Κατά 866 αυξήθηκαν οι νοσηλευόμενοι για Covid-19 ασθενείς στην Αγγλία των οποίων ο θάνατος καταγράφηκε το τελευταίο 24ωρο.

Αντιστοίχως στη Σκωτία οι νεκροί από τον κορωνοϊό αυξήθηκαν κατά 48, στην Ουαλία κατά 29 και στη Βόρεια Ιρλανδία κατά δέκα.

Πλέον η Αγγλία θρηνεί την απώλεια συνολικά 8.114 ασθενών, η Σκωτία μετρά συνολικά 495 θύματα, η Ουαλία 315 και η Βόρεια Ιρλανδία 92.

Αυτό σημαίνει ότι οι νέοι θάνατοι που ανακοινώθηκαν σήμερα φτάνουν συνολικά τους 953 και ότι ο συνολικός απολογισμός των ασθενών που νοσηλεύονταν λόγω κορωνοϊού και κατέληξαν μόλις έσπασε το φράγμα των 9.000 κατά 16.

Βόμβα: Το… τέλος του Ανδρουλάκη!
POPULAR NOW Βόμβα: Το… τέλος του Ανδρουλάκη!

Ωστόσο, τα συγκεντρωτικά στοιχεία που παρουσιάζει κάθε απόγευμα το Υπουργείο Υγείας λαμβάνουν υπόψη τον αριθμό των καταγεγραμμένων θανάτων από κορωνοϊό έως τις 5 το απόγευμα της προηγουμένης και συνήθως υπολείπεται του συνόλου των στοιχείων από τις κατά τόπους υγειονομικές υπηρεσίες, που αφορούν μεταγενέστερα χρονικά σημεία.

Πηγή: Skai.gr

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ