ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορωνοϊός: Τρεις ακόμη νεκροί στην Ελλάδα – 96 συνολικά

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη ζωή τους έχασαν ένας άνδρας που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ και δυο ακόμη άνδρες στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Κορωνοϊός: Τρεις ακόμη νεκροί στην Ελλάδα - 96 συνολικά

Μακραίνει η λίστα των θυμάτων της πανδημίας στην Ελλάδα καθώς έχασαν τη ζωή τους τρεις ακόμη ασθενείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για το βράδυ του Σαββάτου έχασε τη ζωή του άνδρας που νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ καθώς και δυο ακόμη που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο Σωτηρία. Όλοι ήταν γύρω στα 60 έτη.

Το σύνολο των νεκρών από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα ανέρχεται πλέον σε 96.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.311 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη χώρα μας με βάση την τελευταία επίσημη ενημέρωση το απόγευμα του Σαββάτου, επιβεβαιώθηκαν 72 νέα κρούσματα κορωνοϊού, με το σύνολο να ανέρχεται σε 2.081.

Πηγή: Skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.