ΚΛΕΙΣΙΜΟ
POLL PANATHINAIKOS24

Σισέ ή Μπεργκ; Ο κόσμος “έβγαλε” τον κορυφαίο των τελευταίων ετών (pic)

Οι αναγνώστες του panathinaikos24.gr εξέφρασαν την προτίμησή τους στο ερώτημα "Σισέ ή Μπεργκ".

Σισέ ή Μπεργκ; Ο κόσμος

Οι αναγνώστες του panathinaikos24.gr εξέφρασαν την προτίμησή τους στο ερώτημα “Σισέ ή Μπεργκ”.

Στο LIVE POLL της ιστοσελίδας μας με τίτλο “Το μεγάλο δίλημμα: Ποιος ήταν ο κορυφαίος φορ των τελευταίων ετών;”, πάνω από 5.400 αναγνώστες ψήφισαν.

Η πλειοψηφία του κόσμου επέλεξε την επιλογή του Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος συγκέντρωσε το 81% των ψήφων, ενώ το 19% προτίμησε τον Μάρκους Μπεργκ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.518 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οπωσδήποτε, μιλάμε για δυο σπουδαίους φορ, με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αγωνίστηκαν σε δυο τελείως διαφορετικές περιόδους στην ομάδα. Ο Γάλλος στην πολυμετοχικότητα, έχοντας συμπαίκτες αστέρες, ενώ ο Σουηδός σε μια εποχή οικονομικής εξυγίανσης και πολλών δυσκολιών.

Δείτε τα αποτελέσματα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.