ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΙΡΩΤΣΟΣ

Απαραίτητη η παραμονή Χατζηγιοβάνη

Σίγουρα θα χρειαστεί πώληση ή πωλήσεις ο Παναθηναϊκός, μιας και οι μέρες που έρχονται θα είναι οικονομικά δύσκολες. Αλλά για τον Χατζηγιοβάνη πρέπει να βάλει... απαγορευτικό. Γράφει ο Βασίλης Μοιρώτσος.

Απαραίτητη η παραμονή Χατζηγιοβάνη

Δεν υπάρχει άλλος ποδοσφαιριστής στο ρόστερ του Παναθηναϊκού με τα στοιχεία του Χατζηγιοβάνη. Και με όσα εκείνος μπορεί να προσφέρει από τη μέση και μπροστά.

Ο μοναδικός τόσο ικανός στο ένας εναντίον ενός, στη δυνατότητα να πάει με μέτωπο προς τον αντίπαλο και να τον περάσει, δημιουργώντας προϋποθέσεις και… κίνδυνο για την αντίπαλη άμυνα. Ο μοναδικός τόσο ικανός σε κόντρα επίθεση ή στο να συγκλίνει και να απειλεί με μακρινό σουτ. Κανείς άλλος από τα εξτρέμ που διαθέτει το ρόστερ δεν έχει τη δυνατότητα για όλα αυτά.

Καλός στα στημένα, βελτιωμένος στην αποτελεσματικότητα και με αυτοπεποίθηση έτοιμου ποδοσφαιριστή, ο Χατζηγιοβάνης μπορεί να ηγηθεί του Παναθηναϊκού της επόμενης σεζόν. Και ενδεχόμενη πώλησή του θα φέρει ανισορροπία και θα αφήσει ένα μεγάλο κενό, που θα πρέπει να καλυφθεί άμεσα.

Που να ήταν και ντοπαρισμένος…
Που να ήταν και ντοπαρισμένος… 1.357 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ίσως δεν είναι ο καιρός να σκέφτεται ο Παναθηναϊκός μια πιθανή πώληση του Χατζηγιοβάνη. Όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους, αλλά και για οικονομικούς. Μπορεί οι πράσινοι να χρειάζονται χρήματα από πώληση ή πωλήσεις, μιας και οι μέρες που έρχονται θα είναι δύσκολες, αλλά έναν ποδοσφαιριστή με αυτά τα στοιχεία μπορεί σε 1-2 χρόνια να τον δώσεις σε πολλαπλάσια τιμή. Και σίγουρα σε μια περίοδο που το χρήμα θα αρχίσει και πάλι να… κινείται, διότι τώρα κάθε προσφορά θα είναι χαμηλότερη από την αξία οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή.

Το αρνητικό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι κάθε δημοσίευμα που αφορά ποδοσφαιριστές του εμπεριέχει μέσα μια σιγουριά πως οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να πάρει όποτε θέλει τον οποιονδήποτε παίκτη. Και τα δημοσιεύματα τις τελευταίες μέρες στη Γερμανία για το ενδιαφέρον της Στουτγκάρδης λένε πως αν οι Γερμανοί δεν πάρουν τον Μουσάμπα, θα κοιτάξουν την πιο… εύκολη περίπτωση του Χατζηγιοβάνη.

Το ίδιο συμβαίναι και με τον Μακέντα: όποια δημοσιεύματα αφορούν τον Ιταλό, κάνουν λόγο για εύκολη υπόθεση, σε περίπτωση που μια ομάδα θελήσει να τον κάνει δικό της.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να μάθει όχι μόνο να πουλάει, αλλά να πουλάει στο σωστό τάιμινγκ και κυρίως στις σωστές τιμές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.