ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ξαπλώστρες-κλουβιά: Η ανατριχιαστική πρώτη εικόνα των παραλιών με πλέξιγκλας στη Σαντορίνη (Pics)

Ο κορωνοϊός αλλάζει τα πάντα.

Ξαπλώστρες-κλουβιά: Η ανατριχιαστική πρώτη εικόνα των παραλιών με πλέξιγκλας στη Σαντορίνη (Pics)

Μία νέα πραγματικότητα ζει όλος ο πλανήτης μετά την επέλαση του κορωνοϊού. Μέχρι να βγει το εμβόλιο ή κάποιο φάρμακο ο πλανήτης ολόκληρος θα πρέπει να ζήσει με νέα δεδομένα στη ζωή των πολιτών.

Σταδιακά μετά τα lockdowns η ζωή επιστρέφει στην όποια κανονικότητα σε κάποιες χώρες. Στην Ελλάδα από 4 Μαίου ξεκίνησε η άρση των περιορισμών στις μετακινήσεις, καταργήθηκαν τα SMS ενώ επαναλειτούργησαν κάποια εμπορικά καταστήματα.

Δείτε το εδώ

Δημοσκόπηση-καμπανάκι για την Νέα Δημοκρατία: Πρώτη φορά τόσο κάτω…
Δημοσκόπηση-καμπανάκι για την Νέα Δημοκρατία: Πρώτη φορά τόσο κάτω… 13.959 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...