ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Μόλις δύο νέα κρούσματα, κανένας θάνατος το τελευταίο 24ωρο

Με επίσημη ενημέρωση το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι καταγράφηκαν μόλις δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού και κανένας θάνατος στην Ελλάδα. Στους 19 οι διασωληνωμένοι.

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Μόλις δύο νέα κρούσματα, κανένας θάνατος το τελευταίο 24ωρο

Μόλις δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας. Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη χώρα μας έφτασαν τα 2.878 και το 55,2% αφορά άνδρες.

Τα 626 εκ των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αφορά ταξίδι στο εξωτερικό ενώ τα 1635 σχετίζονται με κάποιο ήδη γνωστό κρούσμα.

Ανακοινώθηκε ακόμη ότι 19 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία του είναι τα 70 έτη και οι έξι εξ αυτών είναι γυναίκες. Το 84,2% έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα ή είναι άνω των 70 ετών.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.707 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως ανακοινώθηκε 100 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας δεν καταγράφηκε κάποιος θάνατος στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο. Ο αριθμός των θυμάτων από κορωνοϊό στην Ελλάδα παραμένει 171 και οι 50 ήταν γυναίκες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων ήταν τα 76 έτη και το 94,7% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή ήταν άνω των 70 ετών.

Μέχρι σήμερα έχουν ελεγχθεί 153.963 κλινικά δείγματα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.