ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις στη μέση ο Αϊτόρ – Ατομικό ο Βιγιαφάνιες

Πρόβλημα προέκυψε κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης για τον Αϊτόρ που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στις μέση και αποχώρησε.

Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις στη μέση ο Αϊτόρ - Ατομικό ο Βιγιαφάνιες

Εκτός της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στον ΟΦΗ την Τετάρτη (26/08, 21:00), φαίνεται πως θα μείνει ο Αϊτόρ, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποχώρησε από την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε επανάληψη της πρωινής προπόνησης με τους «πράσινους» να ακολουθούν ασκήσεις στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την κατοχή μπάλας, ενώ στο τελείωμά της οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο ομάδες των έντεκα, με τον Ντάνι Πογιάτος και τους συνεργάτες του να εξηγούν επακριβώς πως πρέπει να αγωνίζεται η ομάδα.

Εκτός του Αϊτόρ, έμεινε και ο Λούκας Βιγιαφάνιες που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά και ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης. Παράλληλα αποφόρτιση έκανε ο νεαρός επιθετικός της ομάδας, Αργύρης Καμπετσής.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 93.785 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...