Ο Παναθηναϊκός δίνει μια κομβικής σημασίας αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ στη Λάρισα. Οι πράσινοι, οι οποίοι βρίσκονται από χθες στο θεσσαλικό κάμπο, σήμερα δεν στοχεύουν σε τίποτα λιγότερο από τη νίκη.

Ο Ντάνι Πογιάτος φυσικά καταστρώνει τα σχέδια του για τη σημερινή αναμέτρηση εδώ και αρκετές μέρες. Ο Ισπανός προπονητής φαίνεται να έχει καταλήξει στους 10 από τους 11, που πρόκειται να ξεκινήσουν σήμερα.

Το μεγάλο ερωτηματικό έχει να κάνει με τον εκλεκτό για το δεξί φτερό της επίθεσης. Από τη μία λοιπόν εκεί σκέφεται να ξεκινήσει τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, ο οποίος μπήκε στο φιλικό με τον Λεβαδειακό και έδωσε άλλο αέρα στην δεξιά πλευρά.

Από την άλλη πλευρά έχει στο μυαλο του και τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, για τον οποίο έχει την καλύτερη άποψη και θεωρεί πως μπορεί να κάνει τη διαφορά. Δεν ξεχνάει όμως ότι ο ακραίος φάνηκε τελείως ανέτοιμος στο φιλικό προ μιας εβδομάδας με τον Λεβαδειακό.

Όσον αφορά την υπόλοιπη ενδεκάδα θα αποτελείται από τους: Διούδης, Σάντσες, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Μακέντα και Καρλίτος

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS