ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Το… ερωτηματικό στην ενδεκάδα με ΑΕΛ

Ο Ντάνι Πογιάτος φαίνεται να έχει καταλήξει οριστικά στους 10 από τους 11 παίκτες που θα ξεκινήσουν στη σημερινή ενδεκάδα.

Παναθηναϊκός: Το... ερωτηματικό στην ενδεκάδα με ΑΕΛ

Ο Παναθηναϊκός δίνει μια κομβικής σημασίας αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ στη Λάρισα. Οι πράσινοι, οι οποίοι βρίσκονται από χθες στο θεσσαλικό κάμπο, σήμερα δεν στοχεύουν σε τίποτα λιγότερο από τη νίκη.

Ο Ντάνι Πογιάτος φυσικά καταστρώνει τα σχέδια του για τη σημερινή αναμέτρηση εδώ και αρκετές μέρες. Ο Ισπανός προπονητής φαίνεται να έχει καταλήξει στους 10 από τους 11, που πρόκειται να ξεκινήσουν σήμερα.

Το μεγάλο ερωτηματικό έχει να κάνει με τον εκλεκτό για το δεξί φτερό της επίθεσης. Από τη μία λοιπόν εκεί σκέφεται να ξεκινήσει τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, ο οποίος μπήκε στο φιλικό με τον Λεβαδειακό και έδωσε άλλο αέρα στην δεξιά πλευρά.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.521 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την άλλη πλευρά έχει στο μυαλο του και τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, για τον οποίο έχει την καλύτερη άποψη και θεωρεί πως μπορεί να κάνει τη διαφορά. Δεν ξεχνάει όμως ότι ο ακραίος φάνηκε τελείως ανέτοιμος στο φιλικό προ μιας εβδομάδας με τον Λεβαδειακό.

Όσον αφορά την υπόλοιπη ενδεκάδα θα αποτελείται από τους: Διούδης, Σάντσες, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Μακέντα και Καρλίτος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.