ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κορωνοϊός: Έφυγε από τη ζωή 25χρονος – Το νεότερο θύμα του ιού στην Ελλάδα

Θύμα κορωνοϊού ένας 25χρονος που έφυγε από τη ζωή.

Κορωνοϊός: Έφυγε από τη ζωή 25χρονος - Το νεότερο θύμα του ιού στην Ελλάδα

Θύμα κορωνοϊού ένας 25χρονος που έφυγε από τη ζωή.

Ο νεαρός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Ο 25χρονος Θοδωρής Παυλίδης από τη Δήμητρα Σερρών νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.017 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο νεαρός, ο οποίος είχε υποβληθεί σε ανοιχτή εγχείρηση καρδιάς νοσηλεύτηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, απ΄όπου στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης όπου και άφησε την τελευταία του πνοή

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη, στους συγγενείς, τους φίλους, τους συμμαθητές του, αλλα και σε ολόκληρη την κοινωνία των Σερρών.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως η είδηση του θανάτου του που συγκλονίζει επιβεβαιώνει πως οι νέοι δεν είναι άτρωτοι απέναντι στον κορωνοϊό.

Πηγή: sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.