Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για τη νέα του θέση: «Έχω παίξει στα τελευταία έξι παιχνίδια. Με πέτυχαν σε καλή διάθεση και μου πρότειναν: θέλεις να παίξεις μαζί μας στο τοπικό πρωτάθλημα; Εγώ δέχτηκα και το επόμενο που μου συνέβη είναι να με κάνουν ηλεκτρονική μεταγραφή! Ο προπονητής ήταν καλός μαζί μου, αλλά του είπα ότι δεν θέλω να παίξω τερματοφύλακας. Τότε μου έδωσε τη φανέλα με το 9, κάτι πολύ μεγάλο για μένα! Μου το ζήτησαν, το δέχτηκα και τώρα είμαι απόλυτα εξαρτημένος.

Παίζω στην επίθεση, πίσω από τον φουνταριστό. Στο πρώτο μου παιχνίδι νικήσαμε 4-1, δεν σκόραρα και αυτό μου προκάλεσε εθισμό! Στο επόμενο ματς, νικήσαμε ξανά 4-1 αλλά πέτυχα και εγώ γκολ! Από τότε σκόραρα σε κάθε ματς! Έχω 9 γκολ σε έξι παιχνίδια, είμαι πρώτος σκόρερ και η ομάδα είναι πρώτη στη βαθμολογία»

Για την επιστροφή στην ομάδα που ξεκίνησε (Πιτερμπόρο): 

«Ο Μπάρι (διευθυντής της Πιτερμπόρο) επικοινώνησε μαζί και προσπάθησε να με πάρει πριν από λίγες εβδομάδες. Δεν προχώρησε τελικά το θέμα καθώς ήθελα να παίξω αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν τελικά θα έπαιρνα χρόνο συμμετοχής.

Όπως είναι τα οικονομικά δεδομένα αυτή την περίοδο, δεν μπορούσαν να μου δώσουν ουσιαστικά καθόλου χρήματα. Στη συνέχεια υπέγραψαν με κάποιον άλλο, οπότε το θέμα δεν έχει προχωρήσει και τόσο.

Η καρδιά μου και η ψυχή αυτή τη στιγμή μου λένε ότι θέλω να παίξω για την Πίτερμπορο. Γι΄ αυτό θέλω να το κάνω αυτό τόσο πολύ.

Προφανώς γνωρίζετε ότι ο χρόνος είναι το θέμα, οπότε αν μπορώ να το κάνω κάποια στιγμή σύντομα, αυτό θα ήταν υπέροχο.»

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS