ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Θέλει νίκη και βελτίωση σε κάθε τομέα

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Χίμκι (21:00 - NS1, PANATHINAIKOS24.GR), αναζητώντας την έβδομη νίκη του στην Ευρωλίγκα. Νοκ άουτ πάλι ο Παπαπέτρου, εκτός κι ο Παπαγιάννης.

Παναθηναϊκός: Θέλει νίκη και βελτίωση σε κάθε τομέα

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Χίμκι (21:00 – NS1, PANATHINAIKOS24.GR), αναζητώντας την έβδομη νίκη του στην Ευρωλίγκα. Νοκ άουτ πάλι ο Παπαπέτρου, εκτός κι ο Παπαγιάννης.

Οι πράσινοι θα βρουν απέναντί τους μια ομάδα με αρκετά προβλήματα, αλλά κι αυτοί πηγαίνουν με βασικές απουσίες, αφού μετά τον  Παπαπέτρου, εκτός τέθηκε και ο Παπαγιάννης, λόγω θλάσης. Το τριφύλλι ψάχνει την 7η νίκη του και πρώτη στην Ευρωλίγκα με τον Οντεντ Κάτας προπονητή. Ο Ισραηλινός θέλει να αρχίσει σιγά σιγά να βάζει τη σφραγίδα του στην ομάδα, βελτιώνοντας αρκετούς τομείς και κυρίως την άμυνα.

Η Χίμκι με ρεκόρ 2-18 είναι μια ομάδα που παρά το ταλέντο, βρίσκεται σε κρίση. Ο Ρίμας Κουρτινάιτις απολύθηκε προ ημερών με τον Αντρέι Μάλτσεφ σε θέση υπηρεσιακού. Η φιλοξενούμενη ομάδα έχει θέσει εκτός τους Γερέμπκο και Μονρό, ενώ η αποστολή δε θα έχει και τους Σβεντ, Τίμα, Μπούκερ και Βιάλτσεφ.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.053 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.