ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βιγιαφάνιες: «Αυτό το χαστούκι θα μας ξυπνήσει»

Όλα όσα είπε ο Διονύσης Δεσύλλας.

Βιγιαφάνιες: «Αυτό το χαστούκι θα μας ξυπνήσει»

O Λούκας Βιγιαφάνιες έκανε το δικό του σχόλιο για τη σημερινή ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του Cosmote Sport:

Για το ματς: «Πιστεύω ότι στην αρχή ξεκινήσαμε καλά, πετύχαμε ένα γκολ πιέσαμε και παίξαμε καλά. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να πιέσουμε αλλά δεν το έκανε η ομάδα συνολικά με αποτέλεσμα να δώσουμε χώρο στον αντίπαλο. Αυτό ήταν το κλειδί του αγώνα. Το χάσμα ανάμεσα στις γραμμές. Όταν πιέζεις πρέπει να πιέζει όλη μαζί η ομάδα.»

Για το γνώριμο γήπεδο: “Είναι ένας αγωνιστικός χώρος που τον ξέρω πάρα πολύ καλά. Όντως έχω περάσει πάρα πολύ όμορφες στιγμές εδώ όταν ήμουνα παίκτης στο Αγρίνιο. Γνωρίζω τον κόσμο του Αγρινίου, γνωρίζω το γήπεδο, γνωρίζω την πόλη. Και θα ήθελα να πω ότι οι άνθρωποι οποτεδήποτε έρχομαι στο Αγρίνιο με υποδέχονται πάρα πολύ όμορφα. Πραγματικά αισθάνομαι πάρα πολύ καλά στο Αγρίνιο και είναι όμορφο όταν μπορώ να επιστρέφω για να βλέπω τους ανθρώπους αυτούς και το γήπεδο. 

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.308 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν μπορεί ο Παναθηναικός την ανατροπή: “Κοιτάξτε υπάρχουν  δύο δρόμοι. Υπάρχουν χαστούκια που καθηλώνουν και άλλα που θα σε ξυπνήσουν. Εγώ πιστεύω ότι αυτό το χαστούκι θα μας ξυπνήσει, θα μας δώσει περισσότερη όρεξη  ενόψει της ρεβάνς”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.