ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Δίπλαρος αποκάλυψε το… αμυντικό «στοίχημα» που τους έβαλε ο Κάτας στο ημίχρονο!

Ο Νίκος Δίπλαρος αποκάλυψε το... στοίχημα που έβαλε ο Όντεντ Κάτας με τους παίκτες του.

Ο Δίπλαρος αποκάλυψε το... αμυντικό «στοίχημα» που τους έβαλε ο Κάτας στο ημίχρονο!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δίπλαρου:

“Είχαμε ένα στοίχημα των 30 πόντων όπως στο Περιστέρι. Βρίσκουμε κίνητρο με αυτό που μας λέει ο κόουτς. Πάντα μπαίνουμε έτοιμοι και πάντα παλεύουμε. Κάποιες φορές δεν βγαίνει όπως θέλουμε. Μπήκαμε σκληρά στο δεύτερο ημίχρονο.

Πολλά μπορούμε να πούμε. Υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, δεν είναι δικαιολογία όμως. Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Μπήκε πιο δυνατά το Μεσολόγγι, αλλά μέσα από την άμυνά μας πήραμε το μομέντουμ του αγώνα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.706 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάνουμε την ίδια προετοιμασία και στις δύο διοργανώσεις ώστε να μην καταλαβαίνουμε τη διαφορά των αγώνων. Η προετοιμασία του αγώνα στην Ελλάδα είναι εξίου ίδια με αυτή στην Ευρωλίγκα. Η προετοιμασία είναι ίδια και γι’ αυτό είμαστε έτοιμοι και στις δύο διοργανώσεις”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.