ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μυαλό να «καθαρίσει» – Νίκη με Άρη

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πέρασε, το αποτέλεσμα δεν ήρθε, αλλά υπάρχει ακόμη δρόμος μακρύς και μια μεγάλη «μάχη» για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το μυαλό να «καθαρίσει» – Νίκη με Άρη

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πέρασε, το αποτέλεσμα δεν ήρθε, αλλά υπάρχει ακόμη δρόμος μακρύς και μια μεγάλη «μάχη» για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι «πράσινοι» πάλεψαν, δεν τα κατάφεραν στο Φάληρο, προδόθηκαν από τα ατομικά τους λάθη. Κι όταν αυτό συμβαίνει απέναντι σε ποιοτικό αντίπαλο, όπως ο Ολυμπιακός, τότε τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Όπως συνέβη την Κυριακή. Τελεία. Το παιχνίδι πέρασε και κανείς δεν πρέπει να στέκεται περισσότερο σε αυτό.

Ο δρόμος είναι μακρύς και η «μάχη» για την Ευρώπη μεγάλη. Υπάρχουν ακόμα καθοριστικά ματς για τον στόχο της επιστροφής, αρχής γενομένης απ’ αυτό με τον Άρη στη Λεωφόρο. Είναι εύκολα αντιληπτό ότι το παιχνίδι με τους «κίτρινους» είναι καθοριστικό. Η νίκη είναι απαραίτητη και οι «πράσινοι» οφείλουν να «καθαρίσουν» το μυαλό τους και να επικεντρωθούν στην αναμέτρηση της Κυριακής.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.425 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν έρθει το πολυπόθητο επιθυμητό αποτέλεσμα, τότε το όφελος θα είναι διπλό. Αφενός μεν διότι η ομάδα θα βάλει τρεις πολύτιμους βαθμούς στο σακούλι, αφετέρου δε διότι θα «κόψει» από τον Άρη και θα μειώσει τη διαφορά στους δυο πόντους από τους φιλοξενούμενους.

Στην ομάδα γνωρίζουν όλοι την κρισιμότητα του παιχνιδιού και ετοιμάζονται για έναν ακόμη «τελικό». Αυτό είναι το πνεύμα στο Κορωπί.

Ο Λάζλο Μπόλονι θα δείξει τις προθέσεις του τις επόμενες μέρες. Ο Νιάς είναι έτοιμος, αφού η ακτινογραφία στον καρπό ήταν καθαρή. Από την άλλη, κανείς δεν ξέρει ακόμα τι μέλλει γενέσθαι με τον Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός έχει ένα τράβηγμα, θα κάνει θεραπείες και το αργότερο την Παρασκευή θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του. Στα των επιστροφών, διαθέσιμοι θα είναι οι Σανκαρέ και Αγιούμπ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...