Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πέρασε, το αποτέλεσμα δεν ήρθε, αλλά υπάρχει ακόμη δρόμος μακρύς και μια μεγάλη «μάχη» για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι «πράσινοι» πάλεψαν, δεν τα κατάφεραν στο Φάληρο, προδόθηκαν από τα ατομικά τους λάθη. Κι όταν αυτό συμβαίνει απέναντι σε ποιοτικό αντίπαλο, όπως ο Ολυμπιακός, τότε τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Όπως συνέβη την Κυριακή. Τελεία. Το παιχνίδι πέρασε και κανείς δεν πρέπει να στέκεται περισσότερο σε αυτό.

Ο δρόμος είναι μακρύς και η «μάχη» για την Ευρώπη μεγάλη. Υπάρχουν ακόμα καθοριστικά ματς για τον στόχο της επιστροφής, αρχής γενομένης απ’ αυτό με τον Άρη στη Λεωφόρο. Είναι εύκολα αντιληπτό ότι το παιχνίδι με τους «κίτρινους» είναι καθοριστικό. Η νίκη είναι απαραίτητη και οι «πράσινοι» οφείλουν να «καθαρίσουν» το μυαλό τους και να επικεντρωθούν στην αναμέτρηση της Κυριακής.

Αν έρθει το πολυπόθητο επιθυμητό αποτέλεσμα, τότε το όφελος θα είναι διπλό. Αφενός μεν διότι η ομάδα θα βάλει τρεις πολύτιμους βαθμούς στο σακούλι, αφετέρου δε διότι θα «κόψει» από τον Άρη και θα μειώσει τη διαφορά στους δυο πόντους από τους φιλοξενούμενους.

Στην ομάδα γνωρίζουν όλοι την κρισιμότητα του παιχνιδιού και ετοιμάζονται για έναν ακόμη «τελικό». Αυτό είναι το πνεύμα στο Κορωπί.

Ο Λάζλο Μπόλονι θα δείξει τις προθέσεις του τις επόμενες μέρες. Ο Νιάς είναι έτοιμος, αφού η ακτινογραφία στον καρπό ήταν καθαρή. Από την άλλη, κανείς δεν ξέρει ακόμα τι μέλλει γενέσθαι με τον Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός έχει ένα τράβηγμα, θα κάνει θεραπείες και το αργότερο την Παρασκευή θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του. Στα των επιστροφών, διαθέσιμοι θα είναι οι Σανκαρέ και Αγιούμπ.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS