Η κίνηση των επτά ομάδων-μελών της Ευρωλίγκα να συναντηθούν μυστικά και να θέσουν θέμα συζήτησης τον CEO της Λίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, αναμένεται να φέρει εξελίξεις στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης.

Ο CEO της διοργάνωσης αποφάσισε να συγκαλέσει έκτακτη συνέλευση των έντεκα μετόχων για να αντιμετωπίσει την κατάσταση, αλλά και να ακούσει όσα έχουν να του πουν και να του προσάψουν περί κακοδιαχείρισης.

Έτσι, στα τέλη του μήνα θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη, όπου εκεί θα τεθούν στο τραπέζι τα πάντα, ενώ οι ομάδες-μέτοχοι θα κληθούν να πάρουν αποφάσεις σημαντικές για το μέλλον της διοργάνωσης.

Τα παράπονα που υπάρχουν είναι αρκετά από ομάδες Κολοσσούς του αθλήματος προς το πρόσωπο του Μπερτομέου, οι οποίες ενδεχομένως να θέσουν θέμα απομάκρυνσης του Ισπανού παράγοντα από την κεφαλή της διοργάνωσης.

Η σύσκεψη αυτή ήταν προγραμματισμένα για το καλοκαίρι, ωστόσο η αποκάλυψη της συνάντησης των Μακάμπι Τελ ΑΒίβ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, Ζαλγκίρις, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αρμάνι και Αναντολού Εφές, ήταν η απαρχή των εξελίξεων που θα λάβουν χώρα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS