ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έκτακτη σύσκεψη μετόχων συγκάλεσε ο Μπερτομέου

Αρκετός «θόρυβος» ακούστηκε από τη μυστική συνάντηση των επτά ομάδων-μελών της Ευρωλίγκα, με τον Τζόρντι Μπερτομέου να αντιδρά και να καλεί σε έκτακτη σύσκεψη.

Έκτακτη σύσκεψη μετόχων συγκάλεσε ο Μπερτομέου

Η κίνηση των επτά ομάδων-μελών της Ευρωλίγκα να συναντηθούν μυστικά και να θέσουν θέμα συζήτησης τον CEO της Λίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, αναμένεται να φέρει εξελίξεις στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης.

Ο CEO της διοργάνωσης αποφάσισε να συγκαλέσει έκτακτη συνέλευση των έντεκα μετόχων για να αντιμετωπίσει την κατάσταση, αλλά και να ακούσει όσα έχουν να του πουν και να του προσάψουν περί κακοδιαχείρισης.

Έτσι, στα τέλη του μήνα θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη, όπου εκεί θα τεθούν στο τραπέζι τα πάντα, ενώ οι ομάδες-μέτοχοι θα κληθούν να πάρουν αποφάσεις σημαντικές για το μέλλον της διοργάνωσης.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.782 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα παράπονα που υπάρχουν είναι αρκετά από ομάδες Κολοσσούς του αθλήματος προς το πρόσωπο του Μπερτομέου, οι οποίες ενδεχομένως να θέσουν θέμα απομάκρυνσης του Ισπανού παράγοντα από την κεφαλή της διοργάνωσης.

Η σύσκεψη αυτή ήταν προγραμματισμένα για το καλοκαίρι, ωστόσο η αποκάλυψη της συνάντησης των Μακάμπι Τελ ΑΒίβ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, Ζαλγκίρις, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αρμάνι και Αναντολού Εφές, ήταν η απαρχή των εξελίξεων που θα λάβουν χώρα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.