ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Κανένα θέμα με Μιλόγεβιτς»

Ο Παναθηναϊκός διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που ήθελαν τον Μιλόγεβιτς να είναι κοντά στο τριφύλλι.

Παναθηναϊκός: «Κανένα θέμα με Μιλόγεβιτς»

Δημοσίευμα από την Σερβία ανέφερε ότι ο Μλάνταν Μιλόγεβιτς βρίσκεται μια ανάσα από το να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του τριφυλλιού.

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα ανέφερε: «Ο Μιλόγεβιτς θα αναλάβει σύντομα τους σπουδαίους από τα Βαλκάνια! Ο Μλάνταν Μιλόγεβιτς είναι ένα βήμα πιο κοντά στην ανάληψη του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, ο Μιλόγεβιτς είναι ο κύριος υποψήφιος για να αναλάβει τον μεγάλο αντίπαλο του αδελφικού συλλόγου του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος θα τελειώσει αυτή τη σεζόν χωρίς τρόπαιο.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 17.715 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν έχει δουλέψει από τότε που τερμάτισε τη σύμβασή του με την Αλ Αχλί τον Φεβρουάριο, οπότε αναμένεται ότι η πόρτα του ελληνικού συλλόγου θα είναι ανοιχτή.

Ο πρώην προπονητής του Ερυθρού Αστέρα πέρασε τρία χρόνια ως παίκτης στον Παναθηναϊκό, γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική γλώσσα, κάτι που είναι ένα από τα πλεονεκτήματα του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να απολυθεί, και την θέση του θα πάρει ο Μιλόγεβιτς.

Παρεμπιπτόντως, ο ΠΑΟ ήταν πρωταθλητής της Ελλάδας έως και 20 φορές, αλλά κέρδισε τον τελευταίο τίτλο το 2010. Έκτοτε, ο μεγαλύτερος αντίπαλος του ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει εννέα τίτλους, ενώ ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ κέρδισαν έναν»

Λίγη ώρα αργότερα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διέψευσε τα όσα σενάρια ήθελαν τον Σέρβο τεχνικό να είναι κοντά στο τριφύλλι.

Συγκεκριμένα, οι πράσινοι ανέφεραν ότι αυτά που γράφονται στη Σερβία δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Τέλος τόνιζαν ότι όλο αυτά τα σενάρια ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.