ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Υπολογίζει πολύ σε Μακέντα ο Γιοβάνοβιτς – Τι ισχύει με τις εμπορικές χρήσεις σε Βοτανικό»

Ο Διονύσης Δεσύλλας εξήγησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM την διαφορά του πουλάω από το δεν υπολογίζω, με αφορμή την περίπτωση του Φεντερίκο Μακέτα στον Παναθηναϊκό.

Δεσύλλας: «Υπολογίζει πολύ σε Μακέντα ο Γιοβάνοβιτς - Τι ισχύει με τις εμπορικές χρήσεις σε Βοτανικό»

Το σκεπτικό του Παναθηναϊκού αλλά και το τι ισχύει με την περίπτωση του Φεντερίκο Μακέντα ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Γράφτηκε ότι ο παίκτης είναι για να φύγει, κάτι που δεν ισχύει. Ο Μακέντα υπολογίζεται από τον Γιοβάνοβιτς. Έχει ακόμα συμβόλαιο. Είναι βασικός επιθετικός στην ομάδα με στοιχεία που θέλει ο προπονητής της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός συζητάει για οποιονδήποτε αν έρθει μια πρόταση, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση. Δεν μπορώ να πω στις 9 Ιουνίου ότι έχει αργήσει ο σχεδιασμός. Πρέπει να περιμένουμε, ποιος μου λέει ότι την άλλη εβδομάδα δεν θα έχουμε μια μεταγραφή ή μια αποχώρηση; Ο Τζαβέλλας προτάθηκε, αλλά ψάχνουν για άλλα χαρακτηριστικά», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, μιλώντας για το γήπεδο, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι δεν υπάρχει κάτι καινούργιο στο άρθρο 45 που αφορά στην Διπλή Ανάπλαση, ενώ γίνεται αναφορά και στις εμπορικές λειτουργείες, με το «τριφύλλι» να μισθώνει επί της ουσίας τις χρήσεις όπως ήταν εξαρχής το πλάνο.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.237 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, ο Δεσύλλας τόνισε ότι στον Παναθηναϊκό δηλώνουν άγνοια για τις επαφές με Μπατάλια, καθώς ο παίκτης έχει απλά προταθεί και δεν τον έχει στη λίστα του ο Γιοβάνοβιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...