ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Επιστρέφει στη Λιλ ο Νιάς»

Στη Λιλ αναμένεται να επιστρέψει ο Νιάς, μετά το επιτυχημένο πέρασμα του από το τριφύλλι.

«Επιστρέφει στη Λιλ ο Νιάς» | panathinaikos24.gr

Όπως τονίζεται στην ιστοσελίδα «lepetitlillois.com», ο Σεχ Νιάς αναμένεται να επιστρέψει στην Γαλλία και στην Λιλ. Συγκεκριμένα, τονίζεται ότι ο Γαλλοσενεγαλέζος είχε ένα πολύ καλό πέρασμα από την Ελλάδα και ότι κάποιες αποχωρήσεις από την γαλλική ομάδα μπορούν να ανοίξουν τον δρόμο για να αποκτήσει ρόλο.

Παναθηναϊκός: Οι μεταγραφικές προτεραιότητες και τα “θέλω” του Ιβάν
Παναθηναϊκός: Οι μεταγραφικές προτεραιότητες και τα “θέλω” του Ιβάν 2.400 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο Σεχ Νιάς που δόθηκε δανεικός στον Παναθηναϊκό τον Χειμώνα, πραγματοποίησε ικανοποιητικές εμφανίσεις με το ελληνικό κλαμπ, το οποίο τερμάτισε στην 5η θέση του πρωταθλήματος. Επιστρέφει στη βάση του μετά από έναν επιτυχημένο δανεισμό.

Ο Νιάς αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια και σε 13 από αυτά ξεκίνησε βασικός. Ουσιαστικά συμμετείχε στα 15 από τα 18 παιχνίδια που έπαιξε η ομάδα. Ο 21χρονος αποτέλεσε έναν πολύ σημαντικό κομμάτι του Παναθηναϊκού. Ο παίκτης κατάφερε να είναι προσεκτικός στις επιθετικές του κινήσεις, ανταπεξήλθε στην πίεση και ήταν απλός στο παιχνίδι του. Έπαιξε για τέσσερις μήνες σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Επιστρέφει στην Λιλ, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 και μπορεί να έχει ρόλο μετά τις πολλές αποχωρήσεις στο κέντρο και συγκεκριμένα αυτής του Μουμπακαρί Σουμαρέ».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close