ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωση της 13 για ΠΑΕ: «Μεταγραφές και λύσεις αλλιώς θα δώσουμε λύση εμείς»

Η Θύρα 13 με ανακοίνωσή της πήρε θέση για όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό.

Ανακοίνωση της 13 για ΠΑΕ: «Μεταγραφές και λύσεις αλλιώς θα δώσουμε λύση εμείς»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 13:

«Με την λήξη της αγωνιστικής χρονιάς αποφασίσαμε, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Συλλόγου, να δώσουμε, ακόμα μια φορά, πίστωση χρόνου. Προυπόθεση ήταν να γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις. Μεταγραφές, επικοινωνία με τον κόσμο του Παναθηναϊκού, απομάκρυνση τοξικών προσώπων από την Διοίκηση και το αγωνιστικό τμήμα. Δεν έχει γίνει τίποτα παρά μόνο η πρόσληψη σοβαρού προπονητή.Η υπομονή μας εξαντλήθηκε και ο χρόνος που σας δώσαμε τελειώνει

Τόσα χρόνια οι ντροπιαστικές ηττες, οι επακόλουθοι αποκλεισμοί καθως και οι ερασιτεχνικοί σας χειρισμοί έχουν μικρυνει επικίνδυνα  την ομάδα και απομάκρυναν τον κόσμο.

Δεν χωράει ο νους κανενός σκεπτόμενου φιλάθλου για ποιον λόγο δεν γίνονται πασιφανείς κινήσεις για την βελτίωση της θέσης της ομάδας ενώ υπάρχει εμμονή στην επανάληψη των ίδιων λαθών κάθε χρόνο. Είναι τόσο ανεξήγητο αυτό που συμβαίνει που είναι λογικώς επακόλουθο να εξυφαίνονται θεωρίες συνωμοσίας. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως είναι δυνατόν να αδυνατούμε να πάμε από το Α στο Β έχοντας αποτύχει αδιαλείπτως για μια δεκαετία.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.706 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρεπει να σεβαστείτε ότι μειναμε δίπλα στην ομάδα, την στηρίξαμε και  δεν δημιουργήσαμε κανένα πρόβλημα για να μην καταστραφεί ο σύλλογος  παρά τον ιστορικά πρωτοφανή διασυρμό.

Είναι ξεκάθαρο οτι με την  συνταγή που ακολουθείτε δεν βγάζουμε χειμώνα και εσείς κάθεστε με σταυρωμενα χέρια.

Πάρτε παίχτες, διώξτε τους τοξικούς, μιλήστε στον κόσμο για να μας βρει η χρονιά νικητές  και να δούμε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ εκεί που του αξίζει το απαιτούμε

Δώστε επιτέλους λύση γιατί δεν θα διστάσουμε να την δώσουμε εμείς

Θύρα 13 – 1966»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...