ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ανδρεόπουλος στο Panathinaikos24.gr: «Ισχυρό ρόστερ που θα παλέψει για τους τίτλους – Ευχαριστώ τον Σωτήρη για όσα μου δίδαξε»!

Όσα είπε ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος στη media day για το φετινό ρόστερ, τη συμμετοχή στην Ευρώπη, αλλά και τον Σωτήρη Πανταλέοντα.

Ανδρεόπουλος στο Panathinaikos24.gr: «Ισχυρό ρόστερ που θα παλέψει για τους τίτλους – Ευχαριστώ τον Σωτήρη για όσα μου δίδαξε»!

Ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος στη media day που διοργάνωσε ο Ερασιτέχνης, μίλησε στο Panathinaikos24.gr για την ομάδα που ισχυροποιήθηκε τη φετινή σεζόν για να διεκδικήσει όλους τους τίτλους, ανέφερε τη σημασία της συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την εκδήλωση προς τιμήν του Σωτήρη Πανταλέοντα, αλλά και το γεγονός πως θα απουσιάσει φέτος για πρώτη φορά, από τα «πράσινα» αποδυτήρια ως αθλητής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την εκδήλωση για τον Σωτήρη Πανταλέοντα: «Αρχικά θέλω να τονίσω γι’ όσους ενδεχομένως δεν το γνωρίζουν πως τέτοιες κινήσεις δεν γίνονται από άλλους συλλόγους.

Αυτό μου το είπαν σε συζήτηση που είχα τόσο με τον Ρούλη Αγραπιδάκη, όσο και με τον προπονητή. Είναι πρωτόγνωρο πραγματικά αυτό που πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός και δείχνει την οργάνωση και τη θέληση που έδειξε η διοίκηση μας. Με τέτοιες κινήσεις και μικρές λεπτομέρειες ανεβαίνουν επίπεδο οι σύλλογοι και ο Παναθηναϊκός το έχει καταφέρει αυτό. Φυσικά δείχνει και το μέγεθος του αθλητή».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.084 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την απουσία του Σωτήρη Πανταλέοντα σαν αθλητής από τα αποδυτήρια:

«Θα είναι η πρώτη φορά που δεν θα βρίσκεται ο Σωτήρης μαζί μας. Την πρώτη ημέρα που πήγαμε στ’ αποδυτήρια και δεν τον είδα να κάθεται στη θέση του, υπήρξε μια αμηχανία. Βέβαια ήταν μαζί μας μέσα από τον καινούριο του ρόλου στις πρώτε προπονήσεις και για εμάς είναι σημαντικό, ιδιαίτερα για τους παίκτες που ήρθαν να τον νιώθουμε κοντά μας. Θέλω να τον ευχαριστήσω για όσα μου δίδαξε τόσα χρόνια στα γήπεδα και στις προπονήσεις, αλλά και για τον τρόπο που με στήριζε από πολύ μικρό ως και σήμερα».

Για τη φετινή σεζόν και το ρόστερ της ομάδας: «Το ρόστερ της φετινής ομάδας που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός, θεωρώ πως είναι το καλύτερο που έχει παρουσιάσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ωστόσο εκτός από εμάς σημαντική ενίσχυση υπήρξε και για τους βασικούς μας ανταγωνιστές και αυτό μόνο καλό θα είναι για το πρωτάθλημα και το πόσο ανταγωνιστικό θα είναι. Εμείς από την πλευρά μας, μπαίνουμε στην ίδια κατηγορία με τους υπόλοιπους διεκδικητές των τίτλων και ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία τη σεζόν».

Για τους ξένους παίκτες που ήρθαν και το επίπεδό τους:

«Έχουν υψηλές παραστάσεις. Έχουν μεγάλη εμπειρία τόσο με τις προηγούμενες ομάδες τους, όσο και με τις Εθνικές που αγωνίζεται ο κάθε ένας. Έχουμε φτιάξει ένα καλό οικογενειακό κλίμα μέσα στ’ αποδυτήρια και με τη διατήρηση του βασικού κορμού, έχουμε δημιουργήσει θέλω να πιστεύω ένα αξιόμαχο σύνολο υψηλών προδιαγραφών και επιπέδου».

Για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αν υπάρχουν βλέψεις για διάκριση:

«Θα είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που θα αγωνιστώ με την ομάδα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και λέω προσωπικά ευτυχώς που αυτό συμβαίνει σε μια χρονιά που έχουμε όπως προανέφερα ,δημιουργήσει ένα πάρα πολύ καλό γκρουπ.

Με λίγη τύχη στις κληρώσεις αλλά και με καλή αγωνιστική εικόνα, θα μπορούμε να μιλάμε για μια πολύ καλή παρουσία, που ενδεχομένως φτάσει αρκετά μακριά. Οι πιθανοί αντίπαλοι μας στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης είναι πολύ καλές ομάδες, με σύνολο παικτών υψηλού επιπέδου, αλλά αν εμείς είμαστε δυνατοί, υγιείς και όπως πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα και το δικό του μήνυμα: «Φυσικά και μας έλειψαν. Το είδαμε και στην εκδήλωση που έγινε για το Σωτήρη. Είδαμε μετά από σχεδόν δύο χρόνια τις εξέδρες γεμάτες στο μέτρο του δυνατού. Είχαμε συνηθίσει να παίζουμε χωρίς κόσμο και ήταν άσχημο. Μακάρι τα πράγματα με τον κορωνοϊό να εξελιχθούν καλύτερα και έστω με το ποσοστό που επιτρέπεται να βλέπουμε όλα τα γήπεδα γεμάτα και σταδιακά να επιστρέψουμε στην κανονικότητα με το 100% της πληρότητας των γηπέδων».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.