ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέα ΑΜΚ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Τη σύγκληση νέας γενικής συνέλευσης για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου αποφάσισε το Δ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Νέα ΑΜΚ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Τη σύγκληση νέας γενικής συνέλευσης για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου αποφάσισε το Δ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η προηγούμενη έκλεισε στα 2.961.999,90 ευρώ και η νέα Γ.Σ για την ΑΜΚ μέχρι του ποσού των 5 εκατ. ευρώ θα γίνει στις 5/11.

Αναλυτικά η πρόσκληση που απηύθυνε το Δ.Σ. της ΠΑΕ προς τους μετόχους της εταιρίας: “Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου και του Καταστατικού της Εταιρείας, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της Εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 05η του μηνός Νοεμβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα

11.00 π.μ. στα γραφεία της Εταιρείας επί της Λεωφόρου Πεντέλης 13, Βριλήσσια, προς συζήτηση και λήψη αποφάσεως στο παρακάτω μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.740 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

1) Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας μέχρι του ποσού των 5.000.010,00 ευρώ με καταβολή μετρητών στον ειδικό λογαριασμό της εταιρείας ή εάν το ποσό δεν καταβληθεί στον ειδικό λογαριασμό, με κατάθεση οποιουδήποτε ποσού σε οποιοδήποτε λογαριασμό της εταιρείας που δαπανήθηκε για τους σκοπούς της εταιρείας και με συμψηφισμό χρέους της εταιρείας προς τον καταβάλλοντα εισφορά με έκδοση νέων μετοχών ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού της Εταιρείας. Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μίας ψήφου. Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό, οι κ.κ. Μέτοχοι καλούνται σε Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, που θα λάβει χώρα τη 12η Νοεμβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00 π.μ. στην έδρα της εταιρείας και στα γραφεία της επί της Λεωφόρου Πεντέλης αρ. 13, Βριλήσσια, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί του ιδίου ως άνω θέματος ημερήσιας διάταξης χωρίς δημοσίευση νεότερης πρόσκλησης.

Οι κ.κ. μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 5ης Νοεμβρίου 2021 ή στην επαναληπτική συνεδρίαση αυτής στις 12 Νοεμβρίου 2021 οφείλουν να καταθέσουν τις μετοχές τους στο Ταμείο της Εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην Ελλάδα και να υποβάλουν τα αποδεικτικά έγγραφα κατάθεσης, καθώς και τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης αντιπροσώπων στα γραφεία της Εταιρίας πέντε (5) τουλάχιστον μέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ, 15 Οκτωβρίου 2021

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...