ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έτσι φτάσαμε στην τιμωρία για τον Παναθηναϊκό

Η έκθεση της αστυνομίας και το βίντεο που πήρε στα χέρια του ο αθλητικός δικαστής.

Έτσι φτάσαμε στην τιμωρία για τον Παναθηναϊκό

Η έκθεση της αστυνομίας και το βίντεο που πήρε στα χέρια του ο αθλητικός δικαστής.

Ο Παναθηναϊκός δεν τη γλίτωσε, αφού τιμωρήθηκε με δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και με πρόστιμο ύψους 70.000 ευρώ για όσα συνέβησαν στο ματς με τον Ιωνικό. Πρόκειται για επεισόδια στη Θύρα 14, τα οποία προκάλεσαν τραυματισμό αστυνομικού και “καταδίκασαν” το “τριφύλλι”, αλλά και τον πολύ κόσμο. Οι πράσινοι θα παίξουν μπροστά σε άδειες κερκίδες στα ματς με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελάς άσκησε δίωξη πριν από δυο μέρες στον Παναθηναϊκό μετά την έκθεση της αστυνομίας που πήρε. Οι πράσινοι απολογήθηκαν σήμερα στο πειθαρχικό όργανο της Λίγκας.

Πάσα, τεχνική, τελειώματα: Πώς χαθηκε απ’ τον ΠΑΟ το δεκάρι που έκανε τους οπαδούς του να τρίβουν τα μάτια τους
Πάσα, τεχνική, τελειώματα: Πώς χαθηκε απ’ τον ΠΑΟ το δεκάρι που έκανε τους οπαδούς του να τρίβουν τα μάτια τους 5.768 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εκεί, επιχειρηματολόγησαν προκειμένου να αποφευχθεί η τιμωρία. Ωστόσο, το βίντεο το οποίο είχε στα χέρια του ο αθλητικός δικαστής έδειχνε ότι οι βιαιοπραγίες έγιναν έξω από τη Θύρα 14 του “Απόστολος Νικολαϊδης”. Δηλαδή, όχι σε περιβάλλοντα, αλλά σε εν γένει χώρο γηπέδου. Έτσι, λοιπόν, το τριφύλλι τιμωρήθηκε με δυο αγωνιστικές.

Δυστυχώς, μια χούφτα από ανεγκέφαλους (όχι πάνω από 10 άτομα) στερούν από τον πολύ κόσμο να δει την ομάδα στα επόμενα δυο ματς και φυσικά από τον Παναθηναϊκό να αγωνιστεί σε γεμάτη Λεωφόρο με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.