ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Παπαπέτρου, αλλά…- «Τρέχει» να προλάβει ο Γουάιτ

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έβγαλε μέρος της προπόνησης και δύσκολα θα είναι έτοιμος για την αυριανή αναμέτρηση. «Τρέχει» ο Οκάρο Γουάιτ μπας και προλάβει.

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Παπαπέτρου, αλλά...- «Τρέχει» να προλάβει ο Γουάιτ

Την προετοιμασία του για το αυριανό ματς με την Εφές ολοκλήρωσε σήμερα ο Παναθηναϊκός

Ο Παπαπέτρου ακολούθησε ένα μέρος του προγράμματος της Τρίτης (26/10), αλλά τα δεδομένα παραμένουν πολύ δύσκολα, σε ό,τι έχει να κάνει με την συμμετοχή του στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ.

Από εκεί και πέρα, ο Οκάρο Ουάιτ, που όπως διαβάσατε νωρίτερα έχει ενοχλήσεις στη γάμπα, δεν προπονήθηκε και έκανε θεραπεία. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα εκτιμήσουν ξανά την πορεία του το πρωί της Τετάρτης, για να αποφασίσουν αν θα τον θέσουν στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.839 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...