ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σταχ: «Παραδοσιακή δύναμη ο Παναθηναϊκός – Οι οπαδοί μας είναι «τρελοί» και μας υποστηρίζουν»

Η Έμμα Σταχ αναφέρθηκε στις πρώτες της εμπειρίες στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, επισημαίνει την σπουδαία παρουσία που έχουν οι φίλοι της ομάδας και αναφέρεται στον επαγγελματικό τρόπο που λειτουργεί ο σύλλογος.

Σταχ: «Παραδοσιακή δύναμη ο Παναθηναϊκός - Οι οπαδοί μας είναι «τρελοί» και μας υποστηρίζουν»

Η διεθνής Γερμανίδα γκαρντ που αγωνίζεται στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της γερμανικής ομοσπονδίας του αθλήματος και αναφέρεται στις εμπειρίες της.

Η Έμμα Σταχ τονίζει τον τρόπο λειτουργίας του Παναθηναϊκού, σχολιάζει την παρουσία των φιλάθλων κοντά στην ομάδα, ενώ αναφέρεται και στο επίπεδο που βρίσκεται το γυναικείο μπάσκετ στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την παρουσία της στον Παναθηναϊκό και για το χρονικό διάστημα που ζει στην Αθήνα:

«Η εμπειρία μου ως τώρα στην Αθήνα είναι εντυπωσιακή. Αγωνίζομαι σε μια ομάδα που είναι μια παραδοσιακή δύναμη στην Ελλάδα και είναι πασίγνωστη παγκοσμίως. Αισθάνομαι πολύ όμορφα και άνετα.

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον Παναθηναϊκό όλα είναι απίστευτα. Ο κόσμος μας υποστηρίζει, ήρθαν σε φιλικό ματς να φωνάξουν για εμάς 1500 άτομα με βεγγαλικά και έκαναν μια απίστευτη ατμόσφαιρα στο γήπεδο μας.

Το περιβάλλον της ομάδας λειτουργεί σε ευρωπαϊκά πρότυπα και έχουμε δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα, η οποία στηρίζεται και με σπουδαίες Αμερικανίδες αθλήτριες. Μου αρέσει που ανήκω σε αυτό το γκρουπ και αποτελεί πρόκληση για εμένα να τα καταφέρω».

Τι σου έκανε εντύπωση στον Παναθηναϊκό ως τώρα:

«Πρόσφατα δώσαμε ένα ευρωπαϊκό ματς στην Πολωνία και στο γήπεδο εκεί βρέθηκαν πολλοί οπαδοί μας που ταξίδεψαν για εμάς από την Ελλάδα και από άλλες χώρες κυρίως όπου υπάρχουν φίλοι του συλλόγου.

Στο γήπεδο δημιουργήθηκε μια πολύ όμορφη, τρελή ατμόσφαιρα για εμάς της αθλήτριες και η εξέδρα είχε πολύ μεγάλο παλμό, όπως αυτή που δημιουργούν για την ποδοσφαιρική ομάδα.

Ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για εμένα, γιατί φάνηκε πως ήρθαν όχι μόνο να στηρίξουν το σύλλογο, αλλά και εμάς σαν αθλήτριες. Μας ξέρουν και μας υποστηρίζουν. Ακόμα και στο δρόμο της πόλης που κυκλοφορούμε μας γνωρίζουν».

Για το επίπεδο του γυναικείου μπάσκετ στην Ελλάδα:

«Στην Ελλάδα απ’ όσα έχω δει ως τώρα, υπάρχουν δύο παραδοσιακές δυνάμεις, που έχουν σαν προτεραιότητα το γυναικείο μπάσκετ και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα σημαντικά τους τμήματα.

Ο Παναθηναϊκός είναι η μία ομάδα και η άλλη είναι ο Ολυμπιακός και οι δύο σύλλογοι παίζουν στην Ευρώπη στη διοργάνωση του Eurocup. Υπάρχουν ωστόσο ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης και για άλλες ομάδες που συμμετέχουν στο εγχώριο πρωτάθλημα και μπορούν να λειτουργούν σε άκρως επαγγελματικό επίπεδο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.