ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Τα πρώτα Χριστούγεννα του Ρότσα στην Ελλάδα

Ηταν Δεκέμβρης του 1979 όταν ο Χουάν Ραμόν Ρότσα ερχόταν για δεύτερη φορά με την οικογένειά του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Τα πρώτα Χριστούγεννα του Ρότσα στην Ελλάδα

Ο Αργεντινός, σε μια νέα περίοδο για τη ζωή του, έφτασε στην Αθήνα λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, για να ξεκινήσει μια περιπετειώδης γι αυτό εποχή, με τα περί Μπουμπλή και την καταγωγή από το Αιγάλεω.

Τα χρόνια πέρασαν και ο Χουάν αγάπησε την Ελλάδα σαν τη δεύτερη του πατρίδα, με τους φιλάθλους, ανεξάρτητα από το ποια ομάδα υποστηρίζουν, να έχουν να λένε για το ήθος και την ποιότητα του μεγάλου Ρότσα.

Ο Αργεντινός πέτυχε σπουδαία πράγματα με την πράσινη φανέλα ως παίκτης, αλλά και με τη.. φόρμα ως προπονητής. Αποτελεί το μοναδικό πρόσωπο που έχει συμμετάσχει και ως αθλητής και ως προπονητής στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών με ελληνικό ποδοσφαιρικό σύλλογο.

Ως ποδοσφαιριστής κατέκτησε δυο πρωταθλήματα Ελλάδας (1984, 1986), 5 Κύπελλα (1982, 1984, 1986, 1988, 1989) και ένα Σούπερ Καπ (1988). Κατά την προπονητική του θητεία στο τριφύλλι πήρε δυο πρωταθλήματα (1995, 1996), δυο Κύπελλα (1994, 1995), ένα σούπερ Καπ (1994), ενώ πήγε με την ομάδα στους “4” του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 1995-96.

[jwplayer mediaid=”6033″]

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ