ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Η πρόταση της Μόσχας σε Κίεβο – Εντείνεται η ρωσική στρατιωτική πίεση

Ελπίδες για θετική έκβαση στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας γεννώνται τις τελευταίες ώρες κι ενώ εντείνεται η πίεση της Μόσχας στο Κίεβο.

Η πρόταση της Μόσχας σε Κίεβο - Εντείνεται η ρωσική στρατιωτική πίεση

Αργά το πρωί της Τετάρτης σημειώθηκε δυνατή έκρηξη στο κέντρο της ουκρανικής πρωτεύουσας, ενώ υπήρξαν αναφορές για σφοδρές μάχες.

Επιπρόσθετα, το πρωί της Τετάρτης, 12οροφο κτίριο κατοικιών χτυπήθηκε από οβίδες στην περιοχή Shevchenkivskyi στο Κίεβο.

Την ίδια ώρα ο επικεφαλής διαπραγματευτής της Ρωσίας στις συνομιλίες με το Κίεβο, λέει ότι οι πλευρές συζητούν έναν πιθανό συμβιβασμό, σύμφωνα με τον οποίο η Ουκρανία θα έχει στο μέλλον έναν μικρότερο στρατό υπό καθεστώς ουδετερότητας.

“Ποιός, ποιός; ΑΥΤΟΣ”: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για τον Παναθηναϊκό
“Ποιός, ποιός; ΑΥΤΟΣ”: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για τον Παναθηναϊκό 4.464 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Συζητείται μια ολόκληρη σειρά θεμάτων που συνδέονται με το μέγεθος του στρατού της Ουκρανίας», δήλωσε την Τετάρτη ο Ρώσος διαπραγματευτής Βλαντίμιρ Μεντίνσκι, σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

«Η Ουκρανία προτείνει μια αυστριακή ή σουηδική εκδοχή ενός ουδέτερου κράτους, αλλά ενός κράτους που έχει το δικό του στρατό και ναυτικό». Την πρόταση αυτή επιβεβαίωσε και το Κρεμλίνο.

Πάντως, το Κίεβο απάντησε αρνητικά, ζητώντας πλήρεις εγγυήσεις ασφαλείας και διαβεβαιώσεις πως οι συμβαλλόμενοι θα δεσμεύονται να επέμβουν στο πλευρό της Ουκρανίας σε περίπτωση επίθεσης.

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.