ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ράπτης: «Στιγμές που θα τις θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή»!

Χαρούμενος για τις στιγμές που έζησε στον Παναθηναϊκό, ήταν ο Αλέξανδρος Ράπτης, ο οποίος θα αποχωρήσει από το «τριφύλλι», με προορισμό τον ΠΑΟΚ.

Ράπτης: «Στιγμές που θα τις θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή»!

Κατέκτησε με τον Παναθηναϊκό δύο πρωταθλήματα και δύο Λιγκ Καπ, ωστόσο ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού για τον Αλέξανδρο Ράπτη που κλείνει στο ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν.

Ο Έλληνας αθλητής μιλώντας μετά το τέλος των πανηγυρισμών, ιδιαίτερα συγκινημένος τόνισε πως αυτές οι στιγμές θα μείνουν χαραγμένες σε όλη του τη ζωή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξανδρος Ράπτης:

«Είναι υπέροχο. Ανατρέψαμε ένα σκορ, είχαμε χάσει το πρώτο ματς και κατακτήσαμε σήμερα το Λιγκ Καπ μπροστά στον κόσμο μας και αυτό φέρνει διπλή χαρά. 

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αρχικά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο γιατί γεμίζει και το ΟΑΚΑ που είναι ένα γήπεδο με μεγάλη χωρητικότητα. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο και υπάρχουν πολλοί που δεν ήρθαν αλλά έχουν στείλει μήνυμα πως πήραν εισιτήριο για να βοηθήσουν την ομάδα. Βλέπουμε πως με τη στήριξη του κόσμου γίνονται πράγματα στον ερασιτέχνη. Μπράβο και στα υπόλοιπα τμήματα.

Προς το παρών είμαστε μέσα στην τρέλα. Να βγάλουμε καμία φωτογραφία μέσα να έχουμε να τη θυμόμαστε, αυτά μένουν. Είναι στιγμές που θα μου μείνουν σε όλη τη ζωή μου»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...