ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Επιθεωρεί τη Λεωφόρο η UEFA

Στελέχη της UEFA, θα βρεθούν το επόμενο χρονικό διάστημα στην Αθήνα όπου και θα κάνουν την πρώτη αυτοψία στην ιστορική έδρα του «τριφυλλιού».

Παναθηναϊκός: Επιθεωρεί τη Λεωφόρο η UEFA

Ο Παναθηναϊκός θέλει να δώσει τα ευρωπαϊκά του ματς στην ιστορική του έδρα και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει παρουσία των ανθρώπων της UEFA για να επιθεωρήσουν το γήπεδο.

Για να παίξει όμως ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο του, θα χρειαστούν αρκετές βελτιωτικές κινήσεις το επόμενο διάστημα, όπως η επανατοποθέτηση του στεγάστρου στις θύρες των VIP, αλλά και άλλα έργα εντός και εκτός του γηπέδου.

Όλα δείχνουν πως οι «πράσινοι» θα παίξουν τουλάχιστον τα ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο στη Λεωφόρο, ωστόσο τα πάντα θα ξεκαθαριστούν το επόμενο χρονικό διάστημα, όταν και μετά την επιθεώρηση των στελεχών της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, οι «πράσινοι» θα κληθούν να «τρέξουν» τις διαδικασίες.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...