ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: «Πράσινη» και επίσημα η Χαιριστανίδου (Pic)

Ο σχεδιασμός για την ομάδα μπάσκετ γυναικών προχωρά, με τον Παναθηναϊκό να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση της 32χρονης φόργουορντ, Αντιγόνης Χαιριστανίδου.

Παναθηναϊκός: «Πράσινη» και επίσημα η Χαιριστανίδου (Pic)

Συμπληρώνονται τα κομμάτια που λείπουν για την ομάδα μπάσκετ γυναικών του «τριφυλλιού» ενόψει και της νέας σεζόν, με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση της Αντιγόνης Χαιριστανίδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αντιγόνη Χαιριστανίδου για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023 για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ.

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για το «τριφύλλι» καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τη διεθνή forward (Ημ. γέννησης, 03.10.1990, ύψος 1.88μ.), Αντιγόνη Χαιριστανίδου που την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ».

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 338 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Χαιριστανίδου είπε: «Είναι μεγάλη τιμή που θα αγωνιστώ για έναν ιστορικό σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Ευχαριστώ την κόουτς και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι να έχουμε μια υγιή χρονιά στην οποία θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και ανυπομονώ να τα πούμε στο γήπεδο».

Το βιογραφικό της:

2004-2009 Α.Ο.Κ. Βέροιας

2009-2010 Απόλλων Καλαμαριάς

2010-2014  Παναθλητικός Συκεών

2014-2017 Νίκη Λευκάδας

2017-2021 Παναθλητικός Συκεών

2021-2022 ΠΑΟΚ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.