ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Θα δώσει χρήματα και για τις άλλες θέσεις ο Παναθηναϊκός – Επιβλητικός ο Μάγκνουσον»

Ο Τάσος Νικολογιάννης κατέγραψε τη διάθεση του Παναθηναϊκού να τα… σκάσει για την περαιτέρω ποιοτική του ενίσχυση κι ανέφερε τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Χόρντουρ Μάγκνουσον.

Νικολογιάννης: «Θα δώσει χρήματα και για τις άλλες θέσεις ο Παναθηναϊκός – Επιβλητικός ο Μάγκνουσον»

Διατεθειμένος να κινηθεί ανάλογα με την περίπτωση του Χόρντουρ Μάγκνουσον και να κάνει κι άλλες ποιοτικές-δαπανηρές μεταγραφές είναι ο Παναθηναϊκός, όπως σημείωσε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Μάγκνουσον ήρθε, ανακοινώθηκε και έβγαλε ένα μέρος της προπόνησης, ενώ έκανε ατομικό στη συνέχεια. Θα χρειαστεί ένα 10ήμερο για να μπει με την ομάδα. Μπορεί να προλάβει κάποιο από τα φιλικά στην Αυστρία. Είναι «στεγνός», επιβλητικός, φάνηκε η πολύ καλή τεχνική του από τις πρώτες επαφές με την μπάλα. Είναι ο αμυντικός που ήθελε ο Παναθηναϊκός για να πάρει τη θέση του Βέλεθ, ανεβάζει το επίπεδο. Θα πάρει το νούμερο 23», είπε μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε: «Όπως κινήθηκε ο Παναθηναϊκός για τον στόπερ θα κάνει και με τις θέσεις του χαφ, του εξτρέμ και του επιθετικού. Υπάρχει διάθεση να δοθούν χρήματα, αλλά το θέμα είναι να βρεθούν και να ανταποκριθούν άμεσα όσοι είναι να έρθουν γιατί πιέζει ο χρόνος. Ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να δώσει και χρήματα σε ομάδα, όπως έκανε με τον Παλάσιος».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.672 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο έμπειρος ρεπόρτερ ανέφερε ότι ο Γιοβάνοβιτς έριξε και στη σημερινή προπόνηση του «τριφυλλιού» το βάρος στην τακτική, κάνοντας συγκεκριμένες παρατηρήσεις. Ενώ στο τέλος, σημείωσε ότι η κατάσταση με την βροχή στην Αυστρία είναι περίεργη, αλλά αν δεν είναι έντονη, θα γίνει κανονικά το αυριανό φιλικό με την Γουότφορντ, όπου ο Γιοβάνοβιτς θα βάλει δύο 11άδες, καθώς θέλει να δώσει ευκαιρίες σε όλους τους «πράσινους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.