ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ξανά πρόεδρος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Αλαφούζος!

Στην προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιστρέφει μετά από έξι χρόνια ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ξανά πρόεδρος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Αλαφούζος! | panathinaikos24.gr

«Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΕ.ΜΗ:

«Καταχώρισης στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) και δημοσίευσης στο διαδικτυακό τόπο του Γ.Ε.ΜΗ., στοιχείων της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και το διακριτικό τίτλο Π.Α.Ο. ΠΑΕ.

Τι διαιτητή στέλνει η UEFA αύριο στη Λεωφόρο;
Τι διαιτητή στέλνει η UEFA αύριο στη Λεωφόρο; 4.287 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την 09/07/2022 καταχωρίσθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) με Κωδικό Αριθμό Καταχώρισης 2909714 το από 08/07/2022 Πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, το διακριτικό τίτλο Π.Α.Ο. ΠΑΕ και αριθμό ΓΕΜΗ 330401000 σύμφωνα με το οποίο:

Το Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε ομόφωνα και παμψηφεί τον κ. Ιωάννη Αλαφούζο στη θέση του Προέδρου του Δ.Σ., τον κ. Εμμανουήλ Μαυροκουκουλάκη στη θέση του Ά Αντιπροέδρου του Δ.Σ. και Διευθύνοντα Συμβούλου, τον κ. Ιωάννη Παναγιωτίδη στη θέση του Αντιπροέδρου ‘Β του Δ.Σ. και τον κ. Λεωνίδα Μπουτσικάρη στη θέση του ΄Γ Αντιπροέδρου του Δ.Σ.

Συνεπώς, η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, μετά τη συγκρότησή του σε σώμα, έχει ως εξής:

1. Αλαφούζος Ιωάννης του Αριστείδη και της Ελένης, Πρόεδρος Δ.Σ. 2. Μαυροκουκουλάκης Εμμανουήλ του Σπυρίδωνος και της Μαρίας, Ά Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος 3. Παναγιωτίδης Ιωάννης του Πέτρου και της Βασιλικής, ΄Β Αντιπρόεδρος Δ.Σ. 4. Μπουτσικάρης Λεωνίδας του Δημητρίου, ΄Γ Αντιπρόεδρος Δ.Σ. 5. Λουμίδη Άννα του Ελευθερίου και της Ουρανίας, Μέλος Δ.Σ. 6. Βρανόπουλος Δημήτριος του Γεωργίου και της Αθηνάς, Μέλος Δ.Σ. 7. Μαθιόπουλος Γεώργιος του Κωνσταντίνου και της Γεωργίας, Μέλος Δ.Σ. 8. Σαραβάκος Δημήτριος του Αθανασίου και της Παναγιώτας, Μέλος Δ.Σ. 9. Βλάχος Σπυρίδων του Ιωάννη και της Κωνσταντίνας, Μέλος Δ.Σ.

Η θητεία των μελών του ΔΣ λήγει την 24/11/2023 σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. 2 του άρθρου 23 του Καταστατικού της Εταιρείας, ως έχει τροποποιηθεί και ισχύει».

Πολύ κοντά στη νέα του ομάδα ο Βιτάλ
Πολύ κοντά στη νέα του ομάδα ο Βιτάλ 3.901 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάνε subscribe στo Youtube κανάλι του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close